humor på hög nivå!

Inez säger:

men heeej

Ellen´´ säger:

vem edu egentligen?

Inez säger:

*snyftar*

Ellen´´ säger:

skrattar

Inez säger:

*börjar tjuta*

Ellen´´ säger:

gormar ihjäl mig

Inez säger:

*springer iväg*

Ellen´´ säger:

kommer efter

Inez säger:

*låser in mig på toaletten*

Ellen´´ säger:

jag har en yxa


molnpirater

Jag ska strax gå och fika med jagvetintevilka. Men det blir mysigt! Känner att jag håller på att somna men ni får väl stå ut med mina gäspningar, som vanligt, hehe. Har sökt tjugo jobb idag, så jag känner mig duktig, hoppas jag får något (inte aviva, mohaha).
fdgk

onmyknees

rtuj

goodnight sweetheart.

hubbhubb

en dag avklarad, tre kvar plus en idrottsdag :) hej hopp! Sitter och skriver pm, det är svårt! Dessutom har vi ett nytt word här hemma och det är läskigt! Har köpt ett par skor idag i alla fall så jag är glad. Nämen nu ska jag fortsätta, puzzzzzzz

where the sand meets the ocean

kanske börjar jag få in vanan igen lite smått för just nu kommer det tjugotusenelfte blogginlägget som jag påbörjar utan att ha något särskilt alls att skriva om. Men jag gillare! Ska sova nu, har förälskat mig i ett par skor som finns överallt i bloggvärlden, hööhö. Typiskt, så nu finns dom inte någon-satans-stans i stockholm. Annan livsnödvändig information är att jag idag åt mitt livs första fattiga riddare denna dag :) haha, det var gött!
PS. jag längtar efter höst(?)-mys på landet. DS
godnatt katt.
fgh

nor the left cheek kiss

jag måste nog blogga lite idag. För att berätta för hela världen om min pinsamma olycka idag. Efter fiket med Alice och Wilma gick jag ner vid Skanstull. Jag ser att det är mitt tåg som står på perongen så jag börjar springa. Men då så snubblar jag på någons sko typ och så faller jag framstupa och ligger plötsligt pladask på marken, haha. Det var så pinsamt och jag var alldeles för mig själv. Alla runtikring frågade hur det hade gått men jag typ sprang därifrån för jag kände mig så klantig. Åh, stackars mig, hhaha. Det gjorde som tur var inte ont i alla fall men jag missade det jävla tåget..

Nu sitter jag och lyssnar på BDV eftersom jag har köpt mig en skiva idag ochså ar jag fått låna tre av Alice :) det är mysig musik indeed! Ska kolla på guldbaggegalan ikväll med glans och gustavsson. Och sen sova djupt har jag tänkt, det var ett tag sen.

yj

jaglängtareftersvensksommar.

first in the gang

ja, jag har varit frånvarande från bloggen ett bra tag. Jag har helt enkelt varit borta från datorer i allmänhet ett bra tag. Det har varit så skönt! Men snart börjar skolan så då lär väl beroendet sätta igång igen...? isch

RSS 2.0