you're a fucking idiot

adhg

My first tattoo was very special to me, it marked a certain freedom, also a means of never being lost.

Dear Sara,

Thank you for spamming us 23 times with your obviously fake “tattoo.” Apparently you don’t know how to read, since we clearly state on our submission guidelines that we don’t accept photoshopped (or MS Paint) tattoos. Congrats. You’re a fucking idiot.

XO,
FYT

hahahaha, skoyyy! kolla

rawr.

matilda du har gjort mig obsessed igen. fuck.

Ikväll blire till å fira EBBA! Grattis på artonårsdage förifan!

Å sen så äre ju höstlov - icke att förglömma! Hallelujaaaaaah!

kjvgkgjvktuknunoin

nicaragua-utlfykten till skogen var kall men fett myz. känns bra å stabilt.

Nu är polackerna här iaf (första gången på typ två veckor) det känns bra för då kmr jag kanske få bada i badkar inom en snar framtid!! Denna dagen kommer bli seg eftersom jag bara har en mattelektion på hela dagen.. känns inte så lockande att ta sig ut assow. hehe fyfan vilket tråkigt blogginlägg men de e dejligt! PUZZIPUSS
wry
lol

det har stormat i mig det senaste året

dgfh


bazzibazz

Äh! nu ska jag sluta plugga för det är tjugo minuter över min pluggtid jöh. Och så får det gå som det går imörrn. Så skiter jag i det for now och vaknar med ångest i morgon bitti istället (Y). Nu blire daft punk å så ser jag fram emot imorrn med barnkalas i "förrahöstentappning". Äh, nu talar jag i nattmössan. pussipuss

technologic

Buy it, Use it, Break it, Fix it,
Trash it, Change it, Mail, Upgrade it,
Charge it, Point it, Zoom it, Press it,
Snap it, Work it, Quick, Erase it,
Write it, Cut it, Paste it, Save it,
Load it, Check it, Quick, Rewrite it,
Plug it, Play it, Burn it, Rip it,
Drag it, Drop it, Zip, Unzip it,
Lock it, Fill it, Call it, Find it,
View it, Code it, Jam, Unlock it,
Surf it, Scroll it, Pause it, Click it,
Cross it, Crack it, Switch, Update it,
Name it, Rate it, Tune it, Print it,
Scan it, Send it, Fax, Rename it,
Touch it, Bring it, Pay it, Watch it,
Turn it, Leave it, Start, Format it

asså... de e party på eksätravägen

partey

orättvist ju

Ingen mår ju bra. Har hittat en del bloggar idag, tillhörande folk ifrån klassen å så. Och alla är ju fan deppiga. Vad är problemet? Jag hatar det här. Varför förtjänar vi inte att vara glada? Det gör mig så ledsen att tänka på alla som är ledsna och mår skit. Alla håller upp sina fasader i skolan och jag vet inte hur mycket utav det som är sant. Hon har en ätstörning, hon kände ngn som dog, hon är ledsen och vet inte varför, hon är ensam, uppgiven, osäker, rädd. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.....

mhm

sovmorgon. gick upp tidigt pga polackerna, men de kom inte.

one night to be confused

Varför är jag en sån jävla tjej? kan inte sluta obsessa. Glad och ledsen på samma gång. Och pappa och Brita bråkar. känslostorm.

Och sen så måste jag säga ngt som jag har kommit fram till den här veckan att ibland handlar det om att tillåta sig att vara en del av ngt istället för att vara ensam. Men det kan vara svårt.

den där gnarls

life is a one way street
and if I could paint it
I'd draw myself going in the right direction
So I go all the way
like I really really know but the truth is
I'm only guessing

st elsewhere

Jag hittade en skiva igår i bilen. Men det gick inte att lägga in i itunes för den ville inte samarbeta med mig. Jag blev arg och bitter. Jag börjar om en timme och 40 minuter. Det är skönt med sovmorgon men jag var ändå tvungen att gå upp eftersom de bygger om toan. Så nu sitter jag och gömmer mig häruppe för att inte vara i vägen.

Igår plockade jag svamp. Tanken var att vi bara skulle promenera vid havet men om man ser svamp så tar man hem den jö. Trattkantarell, taggsvamp, fårticka och gul kantarell. Fina grejer.

Å i eftermiddag ska jag ju till Vero Moda! Läskigt! Men det borde väl gå bra. Känns bara som om jag borde vara fett fashion... hehe får se hur det går med den saken.

aja, tjo bre

iwontsinghallelujah

Idag äre lördag. Det är ju dejligt. Fast matilda är inte in town å de e trist.
Ikväll blire släktmiddag med kussar som jag inte träffat sen mamma fyllde femtio (å de va ett tag sen okey). Hoppas de blir god mat. Måste möta mormor innan å åka färdtjänst med henne, hehe panchis(hur tusan stavar man det?) de e jag de! Annars då? Jo måste plugga idag eftersom jag vart sjuk i veckan så jag ligger efter med det mesta. De e ju halvdejligt. Men ikväll ska jag kolla film hos en tjej med utegångsförbud... haha. Förstår inte riktigt hur en artonåring kan få utegångsförbud men jag får helt enkelt fråga henne ikväll..
På måndag ska jag provjobba på vero moda!!! E nervös som fan. Hoppas chefen e snell hest. sen så önskar jag man kunde leva på att skriva.. Jag ska bli författare. Föra vidare min enorma visdom till kommande generationer. Å bli ett rikt troll. PUSSI

---________---

Usch, jag brukar ju aldrig bli sjuk. Men det kanske är för att jag alltid säger det som jag blir det nu... typiskt. Jag hatar att man inte har tid att bli sjuk. Ska man behöva ligga och vara stressad samtidigt som man har feber? Inte okej... måste äta, känns som om jag ska svimma när som helst men jag kan inte äta när jag är sjuk. uäk. hmm ska nog sova lite.

TO AVIVA

FET LÄNK

djnfldanflkndaf

Inga lektioner idag=skööönt. Därför blire myzkläder och plugg ifrån sängen! Jag ska fanimig få ihop kulturkommunikationen, och svenskan nu också då. Och så ska jag ringa till Vero Moda. *hoppas hoppas*. Och i helgen drar mammsen och mats och det är så jävla skönt att få vara ensam, amazing så att säga. 11:11! nu ska jag sätta igång

RSS 2.0