baba

goderafton
har ni sett den nya bloggen mälarhöjdens gossipgirl .
ganska töntigt men lite roligt ändå :
så länge dom inte skriver om en själv

JAG HATAR SKOLAN

Sängdags

Då var det dags att sussa, tidigt idag likasom igår (är likasom ett ord?)
Imorgon blire balklänningstyg-shopping, bild, och annat roligt grejs i skolan.
Efteråt ska jag hem, plugga, och sedan ska jag och pappa äta Sushi (!) innan vi går på öppet hus på Globala Gymnasiet. Där har dom typ Samhälle med bild och form inriktning (KUL!) men jag vet inte... Har dessutom ångrat mej om att var hundraprocentsäker på att gå samhälle. Kanske blir det natur? Äh.. Kan inte någon bara bestämma åt mej, får magknip bara jag tänker på det. Så, let's not.
Nej, sängen får rädda mej från dumma tankar även denna kväll.
Sov underbart djupt och skönt och dröm härliga drömmar (om mej)
image94Visst var allt enkelt när man var liten?

äsh

fyfan vad jag hatar att plugga.. Därför skiter jag i det (fast jag vet att jag kommer få ångest imorgon) och funderar på att beställa saker från hm istället :)

Den tjugoåttonde

ännu en vecka har startat idag, fy fasiken.. Men det är väl bara att bita ihop.

Fick mitt bodybutter idag av aviva :) finns tyvärr ingen bild på det (granatäpple) så jag tog en på jordgubbe istället eftersom min också är röd! Fick också en Body mist igår med doft av oceanus, somrigt:) Längtar så jag tror jag dööör.
image92image93

Men dagen var i alla fall helt okej. Här hemma hade vi den första middagen med alla samtiliga samlade. Härligt! Visst är jag liiite utanför mellan Oskars och Malin om jag ska vara helt ärlig. Men det kommer nog också att ändra sig. Dom är i alla fall supersnälla!

Nej, nu ska jag nog dra mej till några andras bloggar, borde dessutom sussa tidigt ikväll, det är så skönt att sova !
Godkväll<3

Twentyseventh

image90
What a difference a day makes.... twentyfour little hours

Det kändes verkligen som vår imorse, gick till och med och mötte Aviva utan jacka ! (hade bara två undertröjor, en fleece och en ulltröja på mej) ;)
Härligt vorde det att gå i ballerina och shorts till skolan, eller hur? - men shit, vi har ju inte ens haft sportlov ännu :S
äsh äsh.. den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. eller?

godermorgon den tjugosjunde?

Ska snart gå och möta aviva vid linde tvärbanestation. Sen ska vi plugga bajs ochsenare blir det spinning..?
Härlig söndag, ärligt! Det är mysigt att vakna upp här i Enskede, det är så ljust och fräscht. Och idag är det dessutom solsken utanför!
Ni läser mej senare (hehe)
kärlek från en morgonpigg!

AVIVA WAS HERE ELLEN SER INTE HEHE

den tjugotredje

Ja, nu är det sagt och gjort. Jag är numera en enskede Gårds -bo
Lägenheten är väldigt fin men proppad med lådor just nu. Men det ordnar nog snart upp sig!
Längtar tills Oskars kommer på söndag :) Vet inte vad jag ska agöra... känner mej så trött men ändå så rastlös.

Var på två öppet hus idag. Norra Real och kungsholmen, Norra verkar skitbra.. Kungsholmen passar nog musikintresserade bättre.
Men för varje öppet hus jag går på känns det som om jag kommer närmare och närmare ett lugn.. Men än är det nog en bit kvar!

nej.. nu ska jag nog göra något annat.
Kärlek från mitt nya rum (!)

den tjugoandra

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
hej hoppsansa!
it is the day today. Ja lie kishti varning men vafan.
Jag kommer i och för sig inte märka någonting av flytten förens imorgon då jag kommer att åka dit på eftermiddagen. jaja, sitetr och babblar i telefon med maddzan :)
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
image89

den tjugoförsta

monday aint a good day...

image88
japp, det är jag:) det fanns en massa bilder när jag låg på marken också men jag valde den här.. Ska bli så jävla härligt att åka till tjeckien och det är ju typ bara om fem veckor!
och så flyttar jag, imorgon IMORGON, kan ni fatta!

Idag var en måndag hade typ femtusen tråkiga lektioner och inga roliga. PA blir bara mer och mer... intressant..

men men, borde nog plugga lite nu, har ju inte gjort ett skit. Ni andra är väl på Värmdö men där har jag redan vart, skönt. Det kommer bli typ tre på onsdag :S får se om jag överhuvudtaget hinner med ett..

kram och puss

den tjugonde

Idag har jag packat hos mamma (!) (två dagar kvar)
och tränat poweryoga med vivvi:) Det var skitmys, somnade typ men jag tyckte det var hur härligt som helst. Tur bara att det var släckt så att jag inte behövde oroa mej för att alla skulle se hur ovig jag är :)

Imorgon är det skola igen, men den här veckan blir fullspeckad med flytt, typ tusen öppet hus och skola som sagt... ojojoj, hu ska det gå? spännande..!

en bild på huset i Enskede: under construction!
image87


den någonting



Aviva gick precis härifrån, skönt. Nej jag drev, haha, skittrist var det :/ men kul at du var här. mycket babbel och lite gråt, hehe.

Idag har jag vart med www.ttinglan.blogg.se -matilda på Brännkyrka gymnasium. Det var fett fin och fräsch men jag vet inte... vet ingenting känns det som. Sen var vi i alla fall i stan och smygshoppade lite på rean:) najs.

igårkväll var jag och julia hemma hos Matilda och lekte. Nej men det var trevlans. Imorgon blire träna och packa för fullt på klubbis ;) på tisdag bär det av mot nya tider.
Och vad händer nästa helg? Only time will tell!

har ändrat tilll texten Andy i hela bloggen, haha, lite småfult men va tycks?
nämen nu blev jag hungrig, ska nog gå och ta mej en nattmacka.

känner mej så glad :) så här har ni lite:
kärlek<3

den sjuttonde för sjutton

hade skrivit ett inlägg idag, men det försvann.

den fjortonde?

Idag var det måndag, dagen gick ganska snabbt :) Valde ämne till no:n, pappa blev typ glad haha!
  Sen var jag och matilda hemma hos maja och pluggade järnet. Nej, ush, haha, det blev väl inte riktigt som planerat med vi gick igenom typ vem som skulle säga vad på gympauppgiften som vi ska redovisa på onsdag.

hittade en gammal bild från praoen på ica!
tjingeling<3

Den trettonde, evening

Ojsansa! så var det söndagskväll och kanske borde jag sova snart :) skönt..

Vart på en promenad med Inez det var mys men svinkallt :/ gungbrädan var bäst! nämen nu ska jag nog dra mig. image85

"A thousand miles seems pretty far,
But they've got planes and trains and cars,
I'd walk to you if I had no other way"
visst önskar man att det var en själv som var delilah? :)

Den trettonde, tur att det inte är en fredag

Jahapp, så var det dags för söndagen och ångesten igen. Så jävla jobbigt att man hela tiden ska behöva tänka på att det imorgon är skola igen. Borde sluta med det! 

 Igårkväll var det i alla fall inte söndag, utan lördag! (logik i högsta grad!) Och middagen hos mormor var superrevlig, och god. Och sen spenderades kvällens sista timmar hemma hos Matilda med Aviva, sandra, frida och julia. Och så paddan såklart ;)

idag var i alla fall en najs dag: Åt Lunch här hemma med Moa och David och sen tränade jag och aviva.. typ afrikansk dans:) det var kul men kanske inte så jättejobbigt :/ känner mej lite smått krasslig också så jag kanske borde ta det lite lugnt med tränandet den här veckan? Sak samma..

Ikväll kanske det blir kvällpromenad med Inez om hon mår bättre, hoppas på det!

här kommer en urbra låt :) Jose Gonzalez, crosses, även känd som min ringsignal, haha


den tolfte, lördag ljuvliga lördag

Kanske beror min tidiga skoltrötthet bara på att jag inte har kommit in i rutinerna ännu?
Känner mej i alla fall redan väldigt trött på skolan efter bara fyra (!) dagar...  Men förhoppningsvis blir det bättre snart.
  Idag var jag i Skärholmen med mamma och köpte ett armband för mina presentkortspengar på Albrekts guld. Såg en fin stor ring också med typ röd/bruna granater men den var för liten, haha. Ikväll ska jag fira min Kära mormor Ingas födelsedag, 86 tror jag bestämt! Grattis:)

image84

denna bild tog jag förra våren. Tror ni det dröjer länge innan vi ser dom igen?

den tionde

fan, känner att jag inte orkar skriva. Men jag måste ju uppdatera för min hundratals nyfikna läsare..!image83
  skola idag, grått, blött och slaskigt väder och det passade ju sådär superfantastisktunderbartjättebra eftersom vi skulle vandra den långa vägen till Västertorp gymnastiken. Men, men det var en okej dag, hade bara roliga ämnen typ. imorgon är det fredag! det blir skönt att få sova ut. Känns så konstigt att vi har börjat skolan redan. Lovet gick snabbt men det känns ändå som en evighet sen det började.
  Det var nästan lite vårkänslor idag! så härligt. Även om det antagligen kommer typ snöa imorgon så var det mysigt.
nu måste jag plugga, försent som vanligt. skit, skit.


 

den nionde, happy news

image82

den åttonde

men äsh, gjorde precis om min blogg igen :) men jag antar att det inte kommer synas förens imorrn..? måste gå och göra det där talet som P-A gav oss.. ushush.

den åttonde, första dagen på evigheten till sommaren



Jahapp, this is it. Skolan har börjat idag.. det var sådär lagom kul. Men faktiskt helt okej. Per-Arne nästan skrämde livet på mej. Vill verkligen inte komma försent till hans lektioner :S Men va tusiken, han är säkert underbar!
  gjorde ansiktsmasken jag fick av Camilla igår..:) funkade väl sådär bra,haha. Men mysigt var det. Stod där i duschen och skurade med något som såg ut som spya i ansiktet, hah. (Alltså mamma hade bett mej att städa lite så då passade jag på att ha ansiiktsmasken i facet)
ush, sitter och lyssnar på the voice. Fy vilken töntig radiopratare. Sjunger med i låtarna på slutet bajsfalskt. Haha, vilket skämt.  måste nog byta..



den sjunde det tredje

oj vilken bloggnerd jag har blivit :) stolt bloggnerd. Hoppas att jag kommer ha tid att skriva den här terminen också, att det inte blir för mycket plugg om vällarna :/ ush, hemska tanke.
Idag var vi (har skrivit vilka i det tidigare inlägget) och åt lunchpå Hurry Curry. Emilias kära praoplats :) det var mysigt och skitgott! sen gav vi våra presenter till jullis, en kjol, ett par örhängen och en sak till. Sen blev det lite försenat julklappsbyte. Camilla fick koppar och julte med saffran av Julia, och jag fick en tvål, badsalt, en banan och lite söndersmulat havregryn. Hahah:) fick också ett recept på en ansiktsmask som skulle innehålla just havregryn och banan + honung och lite vatten. Supergulligt, allt luktade jättegott, förutom bananen då kanske som hade blivit brun, haha. Men det var kul.
Sen gick jag Julia (grattis) frida och Matilda runt lite i affärer. Hade ju lovat mej själv att inte köpa ngt mer under en tid framöver men jag hittade en ullcardigan på Beyond Retro :) var tvungen. Enjoy!
image77

kyssar

den sjunde det andra

Ska precis iväg och möta Aviva, hon ska skriva på några papper som jag ska lämna in på The Body Shop så att vi inte ska behöva betala skatt (eftersom vi tjänar så lite)... sen ska jag möta Julia (grattis) Frida, Matilda och Camilla och så ska vi fira julias födelsedag (grattis) på något lunchställe. Mys :) sen får vi se vad som händer. Skolan börjar ju imorgon... deppigt värre. Men jag brukar alltid tänka på vad jag har att se fram emot och längta till när saker är såhär, gråmulna.
*sportlovet
*min födelsedag (får övningsköra!)
*våren

ja, det räcker väl som motivering ett tag framöver? Får hoppas på det :) Ha en underbar dag nu, blir nog mer bloggning ikväll. En vecka har gått på 2008, shit, tiden bara flyger iväg. Igår gjorde jag om min blogg, men det märks inte förens idag. Den blev ganska tråkig... :/ äsh, får fixa det ngn annan dag.

Kram

den sjunde, Julias födelsedag

Grattis Julia <3 Du fyller sexton idag, haha, grattis, bara två år kvar till myndighetsåldern :)
image76
här är din present :) hoppas du blir glad... sa jag grattis föresten?

den sjätte det tredje

ojoj, får bli ett allra sista inlägg ikväll. Känner att jag har en sån där riktigt ful-dag idag. Ni, vet, vissa dagar känner man sig bara extra ful. Antagligen märker ingen annan det men men... Sen finns det ju vissa andra dagar då man kan känna sig sådär oemotståndligt vacker och supersexig, haha. Såna dagar borde det finnas fler av!
sov så gott nu. imorgon blir en snygg-dag för många av oss, det är jag övertygad om.
avslut med en vårbild, hoppas på att den kommer tidigt i år.
image75

den sjätte det andra


har inte lyssnat så mycket på Amy Winehouse, men den här låten är så bra!


den sjätte

vaknade sent idag. Önskade att iidag var igår så att det inte skulle vara så kort tid tills skolan börjar. Men idag är idag och, that's it...
bakade i alla fall lite kladdkakemuffins (hehe, mamma bakade) och drog iväg föratt möta Maja vid tunnelbanan. Sen vandrade vi genom slask och duggregn hem till Emilia. Där var det mys med YogiTe och knytiskakor! Lite julklappsbyte också men.. det blev lite konstigt alltihop eftersom några var sjuka och så. Men annars var det bra och mysigt.
Gick hem och typ, sov. Sen åt jag, tittade lite på Andra Avenyn (inte så bra...) och nu sitter jag här. Har lite smått ångest (eller ganska rejält med den saken) inför skolstarten. Sommarlovet är långt och skönt så att man nästan an tycka att det är lite kul att börja skolan igen och träffa alla människor. Men jullovet är bara piss. det är inte direkt frestande att dra sig ut om morgonen genom slask, kyla och isande vind mot ett tråkigt klassrum med mesgula väggar. Oj.. tog jag i lite väl där kanske? nej. Jag är skoltrött och skit. Men, men... vad kan man göra?
Imorgon blir det födelsedagslunch med Julia? hon fyller ju år imorrn ffs! grattis i förskott. 16 år, byxmyndig igen, haha.
Nu är det sexton dagar kvar.

den femte det andra

nu ska jag hem till matilda (äntligen hemma) och kolla på harry potter - vår stora kärlek är Ron Weasley :)
får chans (stavning?) att pröva min nya skidjacka, köpte en idag :) najs, det är så jädrans kallt ute... längtar efter sommaren så in i hellskotta. men, men... måste gå nu.
kyssar med kärlek
/Ellen


den femte

image70

image71

mammas kärleksbrev från Italien, haha :)



godnatt världen

image69

den tredje



min nya sjal

Imorse gick jag upp tidigt för att ta en simtur i västertorp med Aviva. Det var
härligt, framförallt bastun, haha. Sen var vi hos henne och fikade en stund. Blev tvungen att
gå hem för jag skulle till mormor och städa. Men hon tyckte att det vart lite för sent. Lite pinsamt...
äsh, såg istället på top model och The OC- blir alltid så glad när det går bra skitprogram på tv! (tv-nörd jag vet)

Kanske ska vi träffas något ikväll? *hoppas hoppas*

Den andra det tredje

ja, idag blev en riktig bloggskrivardag :) Men det är trevligt.
Ikväll har jag vart på långpromenad med Aviva<3 det var svinkallt men grismys, haha
bäst humor in da world. Skulle ha lagt in bilder men det fungerade inte (åter igen, jag vet).
Den här gången kunde jag inte hitta kontakten i datorn där jag ska koppla in den, haha, attans.
Får fråga mamma imorrn, när hon är lite vaknare.

Våra kvällpromenader kommer inte att försvinna bara för att jag flyttar till Enskede! ett telefonsamtal och sedan är jag här om en kvart. Men det blir liite svårare... Den tjugoandra flyttar jag, herregud. det kommer gå så jävla fort och sen är vi där. den tjugoandra den tjugoandra den tjugoandra den tjugoandra.....

kärlek
/ellen i pyjamasskjortan

den andra det andra



Jag snodde det från dudie.blogg.se, förlåt! men de var så söta, hahah

den andra

Idag gick jag upp några timmar tidigare än vad jag brukar :) Det är skönt att sova ut men hela dagen försvinner ju liksom, bara, bort..
I alla fall så åkte jag med mamma och mormor till Skärholmen. Det kändes som om det var en evighet sen jag träffade mamma så det var najs att umgås lite. Vi kollade på kläder åt mojmoj på Axelssons och Miva, haha, typiska tantaffärer. Sen kollade jag och mamma på en skidjacka, såg en snygg typ vit från Everest. Den allra snyggaste var från Peak, men såklart alldeles för dyr :/ Äsh det blir bra. Längtar så jag tror jag dör till Tjeckien..!

annars idag har jag packat. Ja, pckat inför flytten till Enkede! Nu sätter det igång på riktigt. Har hittat en massa gamla teckningar och tyger, mamma har hittat kärleksbrev från när hon var ung och en massa fotografier på mej och frida när vi var små, haha. Det är kul att gå igenom sina saker, det gör man alldeles för sällan!


den första


Ett nytt år... Jag känner mej som samma person som jag gjorde igår. Bara kanske aningen äldre, som man gör varje morgon när man vaknar upp. Oavsett om det är i Juli eller Februari. Alla har så höga förväntningar på det nya året, jag också för den delen. Men vad är det egentligen som förändras under den där hundradelssekunden när klockan visar 00:00? Kanske är det hela rymden som genom ett trollslag blir något nytt? Ja, något magiskt händer minsann. "Out with the old and in with the new", är det inte så man säger? In med det nya, gärna för mej, men det gamla, det som har varit, med alla er och ja, med allt, det åker inte ut. Nej, det tänker jag spara, och ta fram under mindre magiska dagar.

Kärlek
/ellen 2008

RSS 2.0