somwhere along in the bitternessÅh, att den här låten fortfarande är lika bra... HAR inget kul att skriva, nej plugg-vecka is what it is. Men snart äre påsk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och imorgon mammas födelsedag, live p3, lite sovmorgon och tio till femton grader celsius. Amazing. hohojaja. PS.  sorglig video....

albóndigas

Gjorde precis ett test som visade att min egentliga ålder är tio år, hahah palla. Och jag som svarade helt seriöst på frågorna...
Satt kvar i skolan idag länge med josefina och gjorde bilden men det gick väl sådär. Kom i alla fall en bit på vägen med filmen om rickard palm som mördar poliser och kvävs av sin fluga. Men det är så tråkigt att vara i skolan till fem (!).
Har matteprov imorgon men jag orkar inte plugga mer inför det. Ska plugga lite mer samhällskunskap inför provet på fredag och sen tänker jag sova. Kunde inte sova igår så jag kommer svimma imorgon om jag inte får någon sömn tonajt...

knuttoffs

Jag hoppas att ingen glömde earthhour igår? Jag gjorde det i alla fall inte! Nej för jag satt och seplade spel med endast sterinljus tända.
Och ingen har väl glömt att ställa om klockorna? Sommartid!
sdf
Mamma fyller år på onsdag så jag måste nog ta och slå in hennes paket så att jag inte behöver kånka dom till pappa ikväll och sen tillbaka hit. Det ska bli skönt att komma till pappa, det är fortfarande mer hemma än här. Men att bo hos pappa = en seg dator som inte orkar ladda upp bilder till bloggen. So be prepared! Puss min guss. pås min gås, hehe.

ettnolltresju

Sitter hemma och är sjuk, ja, småsjuk i alla fall.
df

cool tjej.

yo bre

kollar på grey's , bäst, bäst, bäst! Men det är knaz för dom har lagt inte en till jävla reklampaus på typ en minut i början av programmet. pallaaaaaaaa.
Hahahaha, kolla schöna bilden:
wet

hahahaha, det är så jävla kul jag kan inte sluta skratta...

Imorgon ska jag ta gardasil- och fästingvaccinet, läskigt med sprutor! :S
Ush, är förskyld, vilket sär-inlägg det blev, men men... PÖSSSSS

panda norman

Min dator har virus tror jag. Man ser inget förutom bakgrunden på mitt skrivbord, inga ikoner och ingen startmeny eller list utmed kanten. Jag fick hjälp av den enda datateknikern jag känner i en halvtimme men det blev inte bättre för det. Bazz. Kommer säkert bli tvungen att installera om allting som jag precis har gjort hemma hos pappa. party. Vilka problem man har va?
Har just sett desperate housewives, åh va det är spårat, haha, men kul. Ska sova nu tänkte jag, länge, för imorgon börjar jag klockan elva, så jävla skönt! puss å kram, skummbanan.

vill du odla ett avokadoträd med mej?

Var i helvete kom snön ifrån? Sommaren som inte kändes så långt bort känns nu oöndligt långt bort när man tittar ut genom fönstret och ser dessa äckliga drivor. Nej, fy!
Sitter och spelar gitarr och fösöker vara kreativ men det går sådär. Utvecklingssamtalet gick bra... jo annars så är det så att SOFIA fyller sjutton idag!! GRATTIS grattis GRATTIS. gud va alla fyller år, det är alldeles sinnessjukt... Jag vill bli artonnn! Nej ush, nu ska jag läsa en tråkig, komplicerad i stort sett damputlösande text. pussssssss.
ey
fintfint

du hade molnen i famnen

åh, jag dör, jag vill har sommar, glass, håkan, emmaboda, piren, sand och varmt sommarregn.
 


med en enkel tulipan

sf

grattis grattis finfina wilma idag är du sjutton, tjoho! <3

high on you and all drunk

nu kan jag sextio ord och har läst svenskan, därför kan jag följa med mamma på teater imorgon :) Orkar inte med skolan nu, vi har så uppgifter som tar så mycket tid. Borde väl läsa lite i AF innan Grey's börjar, jag blir alltid lika glad på onsdagar, hehe. tv-nörd. Nej, nu ska jag knaza. Hej på dej. dt

sand emellan fingrarna

ja idag har jag spelar gitarr och gått i skolan förstås och ätit sushi och pluggat och förlorat tre betapet-matcher och sett den gröna mannen i kepsen i Skanstull: (det tycks krylla av kändisar där)
cn

*cool*

Tänkte läsa lite nu, eller skriva ut jobbansökan till kommunen.. kmr ju ändå inte få ngt jobb, men men. Mamma har köpt rosa luddiga öronproppar till mig, dom är jättefjantiga men fina, haha. Godnatt katt.

trumvägen

hej, plugg är bazz.
du går icke ensam

försöker plugga men oskars och hans kompis spelar hårdrock i hela lägenheten och jag orkar inte skälla. Har shoppat lite idag eftersom jag inte hann igår, heheh. Överraskningen för mats var rooligt, han blev garanterat överraskad :) Ska kanske skälla lite ändå... hej!
ery

sommarsommarsommarsommarsommarsommarsommar!

ouhouhooohaaaoh

jag har fått ett kusinbarn, en femkommatrekilos pojke! Nu ska jag fortsätta med bazzspanskan och sen kanske jag tränar, om jag pallar. Puss min buss.

pimiento

Ibland så har man riktigt kul, andra gånger gör man sånt här:

Öppna sin spellista, välj titlar och låt dom svara på frågorna

If someone says 'are you okay' you say?
absolutely, salutely

How would you describe yourself?
I let someone else in

What do you like in a guy/girl?
a man from argentina

How do you feel today?
I think it's going to rain today

What is your life's purpose?
ibland gör man rätt ibland gör man fel

What's your motto?
all night long

What do your friends think of you?
atombomb (hehe)

What do your parents think of you?
it don't make any difference to me


What do you think about very often?
it takes a fool to remain sain

What is 2 + 2?
it's been hurting all the way with you Joanna

What do you think of your best friend?
I'm yours

What is your life story?
crawling up a hill

What do you want to be when you grow up?
crazy

What do you think when you see the person you like?
come on baby

What will you dance to at your wedding?
jag är en vampyr

What will they play at your funeral?
den som dör får se

What is your hobby/interest??
cyklar och knark (hehehe)

What is your biggest fear?

Damaged ones

What is your biggest secret?
i'm a chukoo

What do you want right now?
dancing in the moonlight

What do you think of your friends?
you give me something

What will you post this as?
flippa mobilen


over the edge and over againdet är konstigt hur olika musik man kan tycka om.

Det här har varit en bra måndag. Förutom en förlorad sovmorgon och en jobbig pappa. Sitter och skriver ut foton som ska ramas in och pryda min tomma vägg, party. PUZZZZZ

liljevalchs

Nu har det gått över två veckor sen jag träffade mamma sist. Det är som en klocka i mig som säger till mig att nu är det dags att börja sakna. Det enda problemet är bara att hon befinner sig i Indien för tillfället och är högst onåbar. Det enda som säger mig att hon är vid liv och mår bra är de få resedagboksinläggen som hon och Mats har skrivit. Nej ush, hoppas denna vecka går fort så att jag står ut till helgen då det bli överaskningskalas för Mats och jag får se lilla mamma igen!

edh


lets just throw them in the ocean

sitter hemma hos Moa och har just gjort matten, hon läser socionomgrejs. Ska strax köra tantgympa, party!
Välkommen till schweden vivziiii!! Nä, ännu ett intressant inlägg. hehhe. pussssssssssss

du fattar väl att du

pappa har raderat bilder, av misstag... haha. men denna finns kvar från Hassela, fin utsikt, inte riktigt som på Åreskutan, men nästan.
eg

myrstig

den här helgen + fredagen har jag hunnit med att permanenta matildas hås platt som en pannkaka (?) gått på en underbar BVD konsert, sett alla sagan om ringen filmerna, ätit god pastasallad, vaknat brevid sofia och lite mer småskit. Idag blir en ganska bra dag känner jag på mig, plugg och firande av storasyster som fyllt 23 (!). imorgon är det skola och det är bazz men vad gör man inte? puss mina godissvin, hehe. saf

billie the vision and the dancers!dampklipp som jag har på hjärnan

hjup

förband it's a musical, tyvärr utan basist :(

RSS 2.0