beep bop te tete

i fredags var jag full och glad, i lördags var Brita full och glad :S Idag är det mors dag och hon är nog glad för rosen. Och dessutom är det pappas födelsedag och han är nog också rättså glad. Jag är nervös för imorgon ska mamma opereras och jag kommer inte kunna sova. Äsh, nu måste jag invänta gästerna som kommer alldeles strax. Puss på en sl-buss!

beep beep bop te bop te bop

Åh, det är över!

URL: http://coolastekattenistan.daoiii@bloggiz.knaz

.

papaya

okej asså jo jag har ju ingen självdiciplin som vanligt om jag bara kunde få ner min tankekarta på papper så kunde jag gå härifrån sen och göra något mycket mer partajigt. Den fruktade onsdagen närmar sig och jag vill bara ha den avklarad för sen blir allt frid och fröjd. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Nu ska jag fortsätta och skärpa mig! Puzz
wg
matilda du e söt å fin å bäst även om du inte vet om det!

tic tac

fan va jag hatar söndagar. Kom hem från landet idag och det var väl okej där. Mysigt osv. Om tre veckor är jag i grekland. Det är det enda jag tänker tänka på nu. det enda.

men äh hon är ju en fjortis...

Det är så ofattbart underbart fantastiskt knazigt och otroligt roligt att denna veckan är så här kort. Bara tre dar (innehållandes en jädrans massa prov) Är nu över och kvar är bara tre veckor av skola. Det betyder tre veckor till Grekland. På fredag åker jag till landet och hoppas att jag kan få det sista (nästan) plugget överstökat. Och sen ska jag komma ihåg att man inte kan vara bäst på allt. eller ibland inte på någonting egentligen. Men det gör ju absolut ingenting! Okej godnatt. nu ska jag lana. lol.

jag kan inte ens gå


hon är randig, oki

Natten/kvällen/morgonen igår och idag spenderades med vivzi. Det vara mykket mysigt :) Jag brukar ju ändå inte sova mellan söndag och måndag (snarkvivvi). Fråga mig inte varför. Just nu har jag ångest. Grov-plugg-ångest. Men Moa kom över och gav mig lite perspektiv på saker och ting. bra. Snart ska jag sova. Godnatt och lycka till alla ettor på matte-nationella imorgon! puzz
wt
hahaha :):):)

vem vare som kasta?!

jag är väl lite efter antar jag.. men det är kul. kolla övre först, sen andra. HAHAHAHAHA, jag doer..

medan jorden snurrar

ok, är det fel av mig att ha namnet på min naturkunskapbok som rubrik? H3h3.
Helgen var mysig men den gick alldeles för snabbt som vanligt. Känner mig alldeles för trött. När jag kom hem idag sov jag i två timmar (!) och jag som aldrig brukar kunna somna annat än på natten. Jag tror det är skolan, eller jag antar det. Jag orkar verkligen inte. Men det är väl bara att hålla ut, bara några veckor kvar till grekland...
ut

Märker du hur fort det går?

JAG FICK JOBBET! OCH IMORGON SKA JAG PÅ MÖTE, FETT SCARY!

fuck you very, very much

Har ett fästingbett, itchi!
Mamma ringde just och sa att jag hade fått en sommarjobb som parkarbetare i Enskede. Men bazzotur som jag alltid har så är jag borta en av de tre veckorna så jag kan antagligen glömma jobbet... Hoppas mamma kan övertala dom! Det vore verkligen perfekt. Ikväll blire pizza för pappa har jobbat sent. Haha, mumma, curry och banan, gött.  
Oooh, jag vill köpa en ny kamera, och kmr nog göra det :) får bara klura ut vilken.. puzzz

you’re point of view is medieval

Landet var skönt! Inez och jag såg både bamsefåglar, ett enormt rådjur, en mufflon och en älg. Haha, jävla safari. Och så lyssnade vi på musik :)


 
*ingen bra video!*

RSS 2.0