det börjar inte bra

sitter och lirar gura (HEHE) fan det börjar inte bra detta skolåret. Sitter och överväger om jag ska göra spanskaläxan imorgonbitti ist för ikväll. Eller ska jag ta mig i kragen och få det gjort kanske? en läxa är iaf att ta fram en bild från någon semester och då blir det klart så att jag tittar igenom en massa foton och blir sentimental:
dtgj
franciaaaaah!
sfds
spanien är ett land där man dansar tango!

azå får jag fråga en grej?

Hur ser min blogg egentligen ut?? Wilma snackade om att det var en bild på headern på MIG!?!?!?! hjälp, det är jag inte medveten om isåfall. Försöker få bort den här kukdesignen från bloggasnyggt men det går fan inte. Vet inte vad jag ska göra :O
ZZZZZzzzkolan idag var seg som en kolarem. Men det var trevligt att dricka choklad med jo och soffan.
POPAGANDA i helgen var fekkkegrande som jag skrev tidigare i min grymmt intressanta blog hehe. bara lite mkt...ja vin helt enkelt. Menn man får ta det goda med det onda. Eller nåt (Jävla alkolist) (fyfan.....)

ehehhehe CHEYER. har läxa idag, köpte ett anteckningsblock idag också. Tolv svenska riksdaler! Glömde min twilight bok hemm ahos pappa och det är sad.. Lovar papa sitter å smyläser just i denna stund. Ehehe.
har damp. hejdå.

teu

robcio e snygg.


hej jag heter bengt och ja, ni vet var jag jobbar

tjena bloggis wazup?

Skolan e väl helt okej men skulle helst vilja blanda om klasserna en del men jag överlever väl. Pallar inte skolan men denna veckan är ju helt lugn. Popaganda ihelgen å det är ju fekkegrande så att säga.

har blivit plastfaster e fett glad. Har inte fått hålla i pojkvaskern ännu men det blir det nog snart ändring på! Han ska kanske heta Teodor (fint namn men ja ni vet ju vem jag tänker på, tänker jag dock inte berätta om för de nyblivna föräldrarna såklart hehe). Vetni vad? imorgon ska pappa typ ha möta med reinfeldt å hägglund och maudiz och alla partiledarna tsm en till lärare och tre elever. De ska snacka zkola å min pappa kmr bli kändis. Då planerar jag att starta en kändisblogg och tjäna femhundratusen i månaden på den (och döpa mig till BAJZIE)
heheh jag har kul. Nu ska jag fika tror jag.. PUSSSSS

hem och iväg

dsgsd

Emmaboda har vart helt fucking jävla underbart kukkul. Oki? Orkar inte ladda ner bilder från fejjan och lägga ut här men här har ni en schön bild från första morgonen (?) Här var vi fett fräscha jämfört med sista dagen assow. Hehe, mormor blev jättechockerad när hon hörde att vi inte duschade en enda gång. hahaha... Jaja. Imorgon åker jag till spanien till Matteboys hus (heheh mammas killes hus asså). Det ska bli jättepartey för moa å orre ska me juh. Min väska e typ astom känns som om jag tar med mig alldeles för få saker. men desto mer kan jag köpa där. he.he.he. Fan va jag kommer sakna mina kära vänner!!! Ni får ha det underbart, älskar er massor(känns som om jag har sagt det massor de senaste dagarna men vafan ni är ju helt enkelt bäst) heheh, kmr ni ihåg förr i tiden på PA (LOL) när man gjorde listor över ens kompisar på sin profil och man blev aslack om man inte fanns med på hennes eller hennes lista. Det var tider det. Nu behöver vi inte oroa oss för om man finns med på min lista eller inte för det vet ni nog bäst själva. Men gud så jag svamlar har inte skrivit såhär mycket på år och dar. aja, försök ha lite partaj även fast the partyanimal daoi/baxter/vadnivill drar ifrån landet! PUSSSSSS

RSS 2.0