Hejdå

kom hem igår från festivalen p&l i borlänge, där bor man inte länge, haha. Nämen det var jättekul att se alla banden och att vi blev indianer på köpet, tja, det är väl sånt man får ta. Nu går jag mest runt här hemma som en zombie eftersom jag inte har sovit alls så mycket. Men snart kommer mamma och hämtar mig och så åker vi till landet tills på fredag, Det ska bli så skönt att sova, haha, och träffa oskars :)
Ceasars kent håkan hellström hästpojken billie the vision and the dancers millencolin jason mraz mando diao de lyckliga kompisarna 
och många fler <3 

go to hell

Det var jobbigt att gå upp imorse, även om jag inte gick och la mig sådär supersent som vissa andra :) Jag satt uppe till ett och nördade dator medans åskan mullrade utanför. Jag tycker att åska är härligt på något sätt.
Jag pratade också med kära syster igår. Hon befinner sig just nu i en by som heter Antigua i Guatemala. Hon är väldigt långt bort men när man pratar med henne på skype och ser henne i webcamen då känns hon ganska nära. Jag längtar tills hon kommer hem! Om typ fyra veckor tror jag det är dags att hämta henne ute på arlanda.
Idag har jag och Matilda vart i stan. Vi skulle köpa lite grejs till festivalen men sen blev det inte så (typiskt, hah) utan vi shoppade reaskor för femtiokronor på weekday istället. Fick två par converseliknande kopior i svart och grått för hundra spänn sammanlagt :) Ett kap som sagt. Bachti köpte röda och låga, fina!
Nu sitter jag mest här och knarkar tic-tac, de är tyvärr slut snart och de finns inte att köpa i sverige, men vad gör man liksom? Snart kommer Julia och Matilda hit och så ska vi pröva att sätta upp tältet, det går nog bra, hoppas det är fint. Nä, nu ramlar stolen ihop, hej!

sköndag


 ja idag är det skön söndag med födelsedagsfika hos Aviva som fyllde år i fredags! Grattis i efterskott :) Imorse kom julia och hämtade mig med moppen och så åkte vi till skäris och fixade hemlisar, hehe. Nu måste jag duscha och äta lite och fixa mig och sen bär det iväg till vår nyblivna femtonåring! jippie <3

De senaste dagarna har bara varit härliga slappdagar, precis som sommarlovet ska vara enligt mig. Nu känns det äntligen som om det har börjat på riktigt :)

Midsommar

Ja, det  var härligt med en klassisk midsommar med sill och färskpotatis å lite Brita-släkt och Skansen med käraste Inez och till och med janssons frestelse. Ja, vi hann med en hel del. Träffade även Maja på Skansen och det var trevligt och majstängerna(?) var fina.

nostalgi.

ja, jag kände för att vara lite nostalgisk. Högstadietiden är slut och det finns en massa fina, och kanske även några mindre fina, låtar som jag alltid kommer förknippa med de här tre åren. Dessa fyra är bara några av dem! Videorna är lite smådåliga eller helkonstiga men då får ni helt enkelt blunda!
 
fields off gold- får mig att tänka på när vi var på avivas land för ett par år sedan och hur vi låg där på studsmattan och pratade om allt mellan liv och död. och så Emilias bildarbete såklart :)
 
fly with me- jag säger bara: leyla, tårögd på skolavslutningen förra året, alla underbara lärare!

I'm yours- detta är den nya versionen men ändå! Den får mig att minnas förra sommaren med alla dess lååånga kvällspromenader. Dessutom tänker jag särskilt på Matildas gamla mobil som ofta spelade denna :)
How to save a life- den känns på något sätt självklar. Utanför skolsyster, vid gömmaren i somras, på allas bloggar, ja, överallt tills vi tröttande, haha. Men nu var det ett tag sen men den är fortfarande självklar, för mig i alla fall.

hej

jag har ibland ingen lust alls att blogga, men ibland bara kryper det i fingrarna. Vid mina rutinmässiga "datorbesök" känns det som om något saknas de gångerna då jag inte bloggar. Nä, fy vad jag är fjantig, men lite småberoende är jag allt. Men hellre av bloggande än av cigaretter? aight?
hursomhaver. Frankrike var härligt, och nu har sommarn kommit igång på riktigt. Fastän jag precis som många andra inte riktigt har fattat att det faktiskt är sommarlov..
Om sju dagar:
YEAH

jag läääääääääääääääääängtar <3

.

Jaha, så var grundskolan avklarad. Det känns konstigt men ganska skönt. Det var såklart supersorgligt idag på skolgården och jag kommer sakna alla jättemycket, men det ska bli spännande med gymnasiet ändå :) Ikväll blir det picknick och antagligen komemr hela nian vara i krokarna.
Ja, nu är det fan slut.

första doppet

den andra Juni idag, och jag har badat (doppat mig) för första gången i år! Jag simmade minsann ett par simtag! :) Visst, lite efter är jag kanske men vafan, jag är nöjd. Förra året badade jag för första gången den 26:e april, lite semare i år alltså :P
idag var det städdag i skolan och det var inte så mycket att göra. Maskeraden i morse blev det inget av. Nej, idag är jag så trött av solen så jag vet inte vad jag ska skriva.. Men en underbart skön dag har det i alla fall vart!
ciao bellas<3

RSS 2.0