å så bar det av igen...

GRATTIS FRIDA! Käraste frida fyller femtis idag, vet inte om jag kan ringa för kanske sover du? :S
  kom hem igår från öland, det har vart mysigt men såklart så har det regnat alla dagar utom en så... så värst mycket fanns det ju inte att göra.
  Har fått reda på att kära david och kära syster läser min blogg så då får man väl tänka lite mer på vad man skriver :)
på onsdag åker jag till landet och på torsdag bär det av till lettland med sötaste oskars, mats och mamsi :)
  När jag kommer hem är typ alla på konfaläger :( men jag tror minsann att vivzi kommer hem ungefär samtidigt som mej... då kan jag hjälpa henne att vända på dygnet!
  hoppas att resten av sommaren blir underbar för er alla <3

ferryhalim.com

http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bugs.htm

<3image18

nerd

ska städa hos mormor idag, trevligt med lite tillskott i kassan! Fast just nu har jag inget som jag verkligen behöver så då kan jag ju bara ta det chill och spara tills jag hittar något oersättligt :D
  Inez min kära, det var läääääääääääääänge sen nu :( Senast var när vi åt på pizza hut och busade med bankomaten, haha ;) saknar dej så det knakar. Men vi får ses när jag kmr hem från öland... eller kanske en kortis på lördag kväll? En prommis, aight?
  (harry in my heart)
PS. visste ni attdet är jag som spelar cho chang i filmen^^. DS

stön och stånk :P

 jag leker fotograf :P


H P

Okej, om jag visste att hela skolan läste det här skulle jag inte skriva det, men... Jag Älskar harry potter<3
haha, var precis och såg den nya filmen "Harry potter and the order of the pheonix" den var typ den bästa harry-filmen tror jag :)
  Livet är konstigt. Fem veckor kvar på sommarlovet ungefär... jag vet, förlåt för att jag tog upp det. Jag är verkligen skitnervös över att åka till spanien, jobbigt att inte veta om jag får åka. Men jag antar att jag borde vara glad över att få chansen, men orolig som jag är av mej så... är det lite svårt ibland.
  Usch, nu blev jag deppig. Ska åka till landet i övermorgon, sen bär det av till öland på söndag med käraste pappsi<3 och sen Lettland, oj va jag saknar Oskars. Och mamma, aviva, frida, camilla, julia, maja, inès, typ alla:S Det var så längesen nu sen jag träffade många.
  Kreta var i alla fall underbart, härligt att vi kom iväg tillslut. Fast jag önskar att jag inte var så brun i ansiktet, isch :P
  Maddo är äntligen hemma från värmland <3 hon, jag och  (superbruna nyss hemkomna från sicilien) Emilia var i stan denna dag. Men vi skulle gå en runda på lite secondhand affärer men alla var stängda. Man glömmer å lätt bort vilken dag det är såhär under sommarlovet :( man slippewr ju den värsta söndagsångesten nu när morgondagen inte innebär en skoldag. Men det hgar varty en rolig dag :) Moppen funkar, fattar verkligen inte vad som är fel, den kanske helt enkelt styrs av övre krafter eller något, det verkar så just nu i alla fall.
  sussa sött
 p3 maddo :) ja, det är MIN tröja, haha

hiemma!

Kom hem igår från greklandia, kreta. Det har varit underbart! Och lite brun hoppas jag att jag har blivit :) här kommer några foton :
  


bloopers ;)


tack cammmiiiizz

Igår var jag nära döden, men cammiz räddade mej såklart! Jag vurpade med moppen på gruset och camilla ba flög å, a, jag minns typ inte :S Hon var iaf gårdagens hjälte :) <3 :D
  Jag ak aldrig aldrig aldrig skjutsa ngn mer, för antingen så går den sönder eller så vurpar jag... pinsamt, haha
  (med undantag för om det gäller att komma bort från en våldtäcktsman såklart!!!!)

nu längtar jag tills på fredag! KRETA<3<3<3<3<3<3 Hoppas bara att vi kan åka eftersom pappa typ har influensan :S

puss o knull

fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanafndvnjndavlnasd

fan! Vaknade på landet i mitt fridfulla gulblommiga rum, full av förväntad inför morgondagen då jag skulle åka till kreta! Vid två på eftermiddagen var vi på väg hem, vi satt i bilen, jag mamma och Mats. Mamma lyssnar av sin röstbrevlåda och berättar att det var pappa och att han sa att vi hade missat planet, vi skulle egentligen ha åkt idag istället för imorrn... Vad mer ska man säga?
  Åkte iaf hem till pappsi (som var sjuk med feber och mycket ledsen) med packning och positivitet! Men, alla var helt utslagna. Nu har det i alla fall bestämts att vi ska åka på fredag istället. Ungefär samma resa tror jag, annat hotell bara. Men de där sexton tusen kronorna- borta. Jag hoppas hoppas hoppas att pappa kan få ett läkarintyg och att vi kan få åtminstone lite av pengarna tillbaka, annars lär jag ju aldrig få höra något annat i ungefär hela mitt liv. kul.  

  Men, men, pengar kan man få tillbaka, jag hoppas bara att det blir en rolig resa som vi alla kan njuta av :) Det ska nog inte bli så svårt, haha

    men nu får jag ju umgås litre mer med er- i alla fall de få som är hemma, aviva, frida och julia, och camilla tror jag att det är, svårt att hålla koll på alla nu :S <3

RSS 2.0