crying bloooooood

Är just hemkommen från Hassela. Det har varit jättehärligt att komma bort lite. Och framförallt att åka i backarna. Blev både lite skidor och snowboard, party! Jag vill åka meeer. Fast jag är ganska mörbultad (tyvärr Alice), men jag återhämtar mig nog inom någon dag! Just nu längtar jag tills ikväll då blire grey's, jag älskar det och jag tror minsann att litte grey kmr göra ngt knaz tonajt, missa inte! bilder på mina skills på brädan kmr inom kort, hehehe. pusss mina fjärtpussar!

bilmusik:
 

hasselnöt

och så blev det skidor i alla fall! :) Pappa fick ett ryck igårmorse och bestämde sig för att boka tre nätter uppe i Hassela, så en halv vecka med skidåkning blire för mej, häääärligt. Så otroligt skönt med sportlov, seminariet gick bra, så nu är det bara att andas ut.

apelsinjuice

vet inte riktigt vad jag ska skriva. Sitter här och pluggar på inför seminariet, det går nog bra. Ska bli så grymt skönt med sportlov! Tyvärr blir det inga skidor, menmen. Saknar sportlovsveckorna i Åre, när vi var femton pers och god mat och lajbans och så. Vi får väl åka dit med våra familjer när vi blir stora inez? Skulle vilja lägga upp ngn spännande bild men tyvärr har jag virus så alla dokument ligger på cd's. tjofling!

det här årets kärlekandar gången this years love kmr upp här. men den är då fin.

sju ton

nu har jag fyllt sjutton för sjutton! 364 dagar kvar till 18:årsdagen, yoho! Det var en mysig födelsedag med frukost på sängen, sushi till lunch, tårta och god mat med gäster, och en läcker bamsechokladboll :P En mycket bra födelsedag helt enkelt! Och tack för alla fina presenter :)
Idag kändes det vårigt ute, det blåste inte och solen sken vaaaaaarmt! Fast egentlige vill jag ju inte att det ska vara vår redan i februari, det känns lite läskigt. Nu tänkte jag plugga skelett och annat myspys. Take care min kära knazare <3

det är nästan så att man får tårar i ögonen


älgarna protesterar

jag tar en feminuterpaus i pluggandet. Har just ätit fiskbullar, urk. Historian går låååångsamt framåt...
Ikväll kommer mormor, moa och david hit. Ska fira födelsedag med första halvan av familjen idag. Jag kan inte förstå att jag fyller sjutton i övermorgon, och att jag fyller arton om 367 dagar!
Ser inte direkt fram emot den kommande veckan med alla bazzprov som den innehåller, men födelsedagen lyser upp litegranna. Nej, nu ska jag fortsätta skriva om gustav II adolf, drotting kristina och alla andra mysiga typer. puss.
wr

gådnajjt

fredag den trettonde och inget dåligt hände mig idag. Bra.

platine

det är så kallt emma hos mig och det knazar apballe. Vill spela sims men borde plugga. Nästa vecka kommer bli kaaaaaaaooooooooooozzzzz. precis som jag, hehe. pusssssssssssssssssssss
blogg.se knazar så jag kan inte ladda upp någon finfin bild :(Föresten kom min emmaodabiljett igår! ja, jag bli alldeles till mig i trasorna.

pegi

kommenterade en tjejs blogg häromdagen. Hon var smygrasistik och jag blev så förbannad. Så jag föklarade vad jag tyckte. Jag tror inte att hon tog till sig men det var flera som höll med mig, och det känns bra, bra.

Onsdag idag och min projektgrupp var en fnisskatastrof..

Var hurtig och åkte till Högdalen (bögdalen) för att träna igår men passet var fullt så jag fick simma istället. Inte så värst mycket partaj annars. Fast jag och sofia, och josefina också tror jag, har beställt om våra festivalbiljetter. Hoppas de dimper ner i brevinkastet snart. puss å godnatt katt.

sdv

ett gnisterEn evighetslång måndag följs imorgon av en kortkort tisdag :) Måste bara uthärda de närmsta två veckorna med allt de plugg som de innehåller. ush.

fläskkorv

Grattis Julia i efterskott och tack för en finfin middag :) ska strax iväg hem till bitte och benkt. Är snuvig och fortrarande lätt utmattad från igår men det ska ändå bli mysigt. mamma ropar, tjing!
sd

ogiltig frånvaro

dcsv

jag vet inte riktigt om jag överlever utan dig i ett helt jävla år.

live

ibland blir jag så arg på mig själv. Jag kan ju aldrig få något gjort. Jag kommer antagligen ha allting framför mig sista dagen innan inlämning på allt skolarbete under resten av mitt liv..? Äsh, skönt i alla fall att vi inte verkar ha lika mycket skolarbete som andra skolor.

Dagens goda gärning:
Hjälpte en gammal söt tant med fuskleopardkappa att förstå sig på de "nya" spärrarna i Gullmarsplan.tack julia för paolo ;)

dhgjdfgj

jaserru! två inlägg på en dag är inte fy skam. Tycker själv att det är roligast med bilderna i bloggar så här kommer några från hösten/vintern 08 + lite 09 :
öpäå

p  p
köjol
 
 

oå kl

jag vet, jag vet. Dåliga, knazbilder, men -underhållande i alla fall!

momacocdodononaloldod'sos

Slutade tidigt, fikade med Wilma och Josefina. Nu sitter jag här och väntar på att Aviva ska komma hit. Fast jag måste ju gå om typ trekvart. hehe. Är lite nervös, hoppas det går bra. Hoppas att jag inte blir utfryst på globala, hehehe. önska mig lycka till! pöööööööööööösssssssssssssssssfhd

PS. mackan i söndags var braaa!. DS

RSS 2.0