good old times

erwet

PS. The hills och The city har premiär ikväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! För er som e intresserade. hehe. DS

på bemärkelsedagen

gissa vad som fyller tre år idag? DAS BLOGG! hehe, började 2007 vetni.. riktig veteran så att säga. PUSS
mhb

live in harmony

Fan ta sjukguden :( jag e sjukiz men jag ska inte ge upp! Klockan tio ikväll ska jag stå å skrika oavsett hur jag mår. Hehe. Nejmen ikväll ska bli skoj, att träffa Moa å mackan å så. Känns bara pissigt med jobb hela helgen och så snuvan på det hela + matteprov på måndag. Fuck it som man säger. Så, nog med pitytalk. Jag klarar mig.

somebofy tell me why i'm on my own if there's a soulmate for everyone

Det svider och gör ont varje gång jag sväljer. Men jag kämpar på. No time to loose.

i change shapes just to hide from this place

Idag har jag samlat vuxenpoäng. Jag har nämligen samlat alla mina bankpapper i en mapp. Jag har ställt mig i bostadskö. Jag har skaffat en seriös mailadress (ellen.a.jarl@gmail.com). Jag har pratat med mamma om att bo permanent hos pappa(!). Jag har fått en sladdlös mobilladdare i present från Nordea eftersom jag numera innehar ett bankkort för big girls hehe. Jag har fyllt i jämkningsbeskedet som skall lämnas till min kära arbetsgivare. Jag har loggat in på min bank över nätet med en trådlös kortläsare och betalar nu en månadsavgift på 6 svenska riksdaler för att kunna överföra pengar till alla människor I OW. hehe. Nejmen allvarligt talat, detta är lite överväldigande, minst sagt.

Och inte att förglömma var jag ute i lördags och danzade. Det var kuuuuuuuuuuul! pusso pusso pusso

a trade secret blend

Mitt hjärna är full. Men tom på samma gång. Aktiviteten ligger på 200%... hoppas jag kan sova.
dv
josefina for YOU!!! hahaha okej denna bilden passar inte med inlägget.

förut var jag schizofren men nu mår vi bra

Har kollat på en hel säsong av en b-serie på mtv.com. Har fnissat för mig själv över alla roliga facebookgrupper. Har gått med på att ljuga om att jag bor på södermalm för DN heheheh. Har målat naglarna. Har öppnat och stängt matteboken. Har öppnat och stängt globalkunskapsboken. Har tänkt på i fredags som var perfekt.. Har sytt på tre av fyra knappar på jackan. Har ätit en av två m&m's påsar från USA. Har haft ångest. Har vart glad. Har skrattat. Har gråtit. Har packat ner mitt liv hos pappa. Har packat upp det igen hos mamma. Har kommit underfundmed att jag är trött på detta men att jag inte vet hur jag ska lösa det. Hej.

moments so dear

AAAAh! New York var amazing!

staden, myten, hemligheten, åk inte dit du kommer blir biten...

... å aldrig kunna åka hem igen. Okej jag tar den risken.
Hoppas mackan har rätt

fan.. jag fick börja om.. råkade radera allt hehe

Men det gör inget för jag är ändå så JÄVLA GLAD. jag åker till New York imorgon förihelvetet och jag får äntligen efter typ sju månader krama å pussa min Inez! No moore snabba skypesamtal. Längtar som fan. Är bara nervös för flygresan men de e nog lugnt mormor å mina föräldrar verkar mer nervösa än mig hehe. tänk på mig imorgon vid sextiden då jag virrar runt på Heathrow hehe. Det känns som en dröm. En underbar jävla dröööööööööm! oki måste sluta svära. PUSSSSSSS ta hand om sverige festa lugnt och så vidare <3  <3  <3


RSS 2.0