I'm dreaming

Jag är så trött på datorer så jag skulle kunna dö (men ändå sitter jag här, hehe). Vill mest bara sova och ha jullov nu på en gång. Den här veckan har inte vart tipptopp direkt. Men jag måste väl inse att jag inte måste vara bäst, jag måste inte ens alltid göra mitt bästa, det är okej ändå. Men men, idag har jag vart ledig nästan hela dagen så jag har ägnat mig åt att köpa julklappar. Stötte även på syster och aviva, mycket trevligt :) Ska  stänga av datorn och slå in lite julklappar nu. Måste börja tänka på julrimmen också...
ps.  var är snön?  .ds
tye

Irland i somras

dålig dag

hade en fålig dag idag, tvåprov tillbaka och en skrivet. Inge tipp topp dag precis.. Men det bästa med det hela är att i morgon vid den här tiden är det över! (i stort sätt)

en dag avklarad, tre kvar

lkjnkj

men nere på gatan

och så var det söndag igen. Bion igår med WIlma var helt okej :) ( Vill bara uthärda de närmsta fyra skoldagarna och sen är de JUL på riktigt! ). Ska väl plugga vidare nu... ush.

jag hade kul.

gh wewt

belfastingen brukar väl ändå lyssna på de klippen jag lägger upp, men du är de lättare för mig att kunna lyssna på i alla fall! Var länge sen jag lyssnade på Katie Melua, men jag hörde ett rykte om att hon ska spela på faddergalan imorgon som en massa i min klass ska gå på och då tog jag fram skivan ur garderoben igen. Lite avis är jag på de i min klass.

båstad.

gick upp himlans tidigt idag, men det var valfritt eftersom det var luciatåg i aulan i morse. Alla var så himla fina och det var julmysigt i högsta grad. NU är det helg och det är skönt även om jag har en massa som jag måste göra.. Body shop ringde i alla fall och det blir av! Så himlans skojsigt. Nämen nu dog jag, hej.

the caravan projectHar läst ut kukboken om vatten, fyfan va tråkig. Men det är ju helg snart så jag deppar inte ihop totalt. Bajsbodyshop är sega som skumtomtar.

carry me home

Den här veckan har för ovanlighetens skull väldigt seg. Allt man ser är en massa gäspande tonåringar i korridorerna. Snart är det i alla fall helg och sen bara en enda jobbig skolvecka kvar innan det blir jullov! Är rädd att jag har tappat bort min svenskaartikel bara, fyfan va arg jag blir om det är så...! Har mest lust att ta helg redan nu men men. Ska i alla fall se på greys idag å de e myzzz. I helgen blir det nog juklappsshopping,  har inte köpt en enda ännu :S
fgj

lägger in en bild från bassebona, Frida tyckte att det var jättevarmt i vattnet? :)

två veckor kvar

å så var det måndag igen...
fsfs
dedikerar en katt från i somras till Sofia !

blood on the tracks

det har vart en mycket fin dag idag. Historiprovet är äntligen avklarat och broschyrerna utdelade. Dessutom lyckades Josefina övertala mig till att åka till Esters och fika med henne, Wilma och Sofia och det var mysigt. Ni är så fina allihopa. Ikväll blir det nog bara en myskväll med film och sånt. Ska nog göra mig lite varm chokladsås och proppa i mig den med vår goda vaniljglass, ja, så får det bli! Godnatt katt.
 

obeställbar försändelse

Torsdag idag som alla vet. pluggar in i det sista på historian (tack jozefina) Det får gå som det går imorgon. Sen är det ju i alla fall helg igen! Ja, veckan har som vanligt gått snabbt som en galopperande giraff på rullskridskor!

pucken

och så var det måndag igen...
sitter här och pluggar matte och det är hästballe!
Har i alla fall tittat på första avsnittet av julkalendern och jag tyckte att det var ganska roligt. Får se om det blir någon mer blogg i veckan eftersom min bra (?) dator är på reparation och den som jag skriver på just nu brukar lägga av helt plötsligt typ hela tiden. Men, men, keep the hopes up.
Denna vecka blire mycket bajsplugg men sånt är livet ush nu borde jag fortsätta, hejsvej.

RSS 2.0