once a failure allways a retard

sitter och slötittar på greek. PHETT. Kom just hem från att ha kollat runt på sommarhus.. men det var inge fint. Eller det var väl helt okej men det hade inte "känslan" hehe. Jag har alldeles för höga krav. Önskar vi hade kvar ingalunda.. men det försvann ju för elva år sen. Fan va tiden går fort.

På onsdag åker jag till Emmaboda. Jag kan inte förstå det!! Jag längtar ihjäl mig lite men samtidigt brjar jag blilite nervös. Vad ska jag ha med mig? Vad blir det för väder? Hur ska jag få ut all äppelkaka ur matildas hus? Men men det ordnar sig coh snart äre fekke förhela slanten. Och onsdagen därefter åker jag till España!!
rgj
pusss
/Daoi

GOMORRON GOMORRON

wet

HEJHEJOSV heter jag på dutuben

ja imorgon drar jag till Öland.

xzv
ibland är man charmigt läcker.

Ta mig till Kärlek, ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstans
för jag vill veta om kärlek finns!

hejhejosv

hahaha, gissa vad jag ska göra idag? eller ikväll.. Jag ska på fotbollsmatch på söderstadion. Hammarby-Örgryte. Asså  lite lol. Men det ska bli kul! med hela familjen :P Today har jag shoppapt un poco med kära vivo. Imorgon drar hon iväg från landet and i wish her a safe flight. Bazz my sweet darling jag skriver osamanhängande men puss ändå!

summerlove

s


wery

wry

tuo

ru
dfhf

And won't you kiss me on that midnight street, sweep me off my feet

varför sitter jag hemma och lyssnar på sorgliga ballader? Vissa såna dagar kanske hör till. Fan va jag älskar harry potter.. hahah. Såg den igår och den var grym, vill se igen.
någon sa att jag inte fick lägga upp denna igen..men jag lägger upp den ändå.. och en till!

tkukijhjtyu8kjyhbetbetbh

hihih cool
 

älskar låtenså otroligt skönt med ledighet så man kan träffa mysiga människor och bara göra ingenting! Men tyvärr är en massa fina bortresta och det bazz. idag har moa städat mitt rum, hehe. Och vi har satt upp tavlor :) Imorgon ska jag ta fästing och gardasilsprutor och åka till ikea och kolla kamera med farsgubben. På torsdag ska jag träffa wilma och sofia och det ska bli partaj för det var alldeles för längesedan.. Okej, godnatt lr nåt! PUSS LOVE U ALL <3

Juste var ju och vandrade i helgen :) Med inez och våra pappor. Det var.. lite jobbigt men mest kul :)

RSS 2.0