hihi :)

image8 konstnär: Ellen

hej svejs

Ska städa hos mormor idag, tjäna pengar ni vet! Men hon mår typ inte så bra så det är lite jobbigt. Jag kommer ihåg när hon var på sjukhuset för inte så länge sen, det var verkligen hemskt. Men hon klarade sig ju då, så varför skulle hon inte göra det nu? <3 mormor inga :)
  i tisdags var jag med inez och tittade på huset i Enskede, fast de ljög om att de hade lagt taket, de hade de inte gjort... Och så planerade vi hur jag skulle bli ihop med alla snygga killar som ska flytta in i samma hus som jag. ( jag har inte sett en enda av mina blivande grannar haha) ;)
  Två kvällar i rad hos inès var det sen:) myyyyyyyyyyys
  Åh, jag älskar att min mopedo funkar! den lyckades till och med köra en skrinda, (med två personer på släp) haha, på ett sidenband. Fast vi hade aldrig klarat det utan den starka mannen som hjälpte oss att laga den :) ( skrindan)
  nu är det... typ tre dagar tills jag drar till kreta! ska bli så skönt med tanke på det konstiga svenska vädret vi har just nu. Och lilla maddo som jag inte kommer träffa på typ två veckor :( Alla bara splittras såhär under sommarn, men men, det är ju kul att resa. Och om man är borta från varandra ett tag så kanske man uppskattar varandra mer sen. Eller nåt :P

mammsi lämnde e lapp till mej imorse med en massa saker jag måste göra :( så, so long, so good

BUSSIE

AVIvi, men va tusiken, felåt! <3


  •  Skriv ditt namn med lillfingret: ellen
  •  Skriv ditt namn med pannan: erujlo3ey
  •  Skriv ditt namn med näsan: ellen (oh, shit, jag skämtar inte!) :D:D:D
  • Skriv ditt namn med foten:  edllkden 
  •  Skriv ditt namn med tungan :ellkmedn


2/5, woho!


boozie

klockan är sex över sju
Jag ska precis äta middag
jag bazar dej hårt bakifrån
sen ska vi hem till inès och kolla på film

hihihi, jag har sån jävla bra humor!!!!
nämen åh, va mys!

flummeliflumm, ska åa moppe! JA ,den funkar


sittin' here, watiting for you, to come on home...

jag tycker bäst om att skriva blogg på morgonen, när jag är ensam hemma. Då är det så lungt och skönt :)
 Gårdagen var najs, först var jag maddo, avivi, och erikanpå stan. Fast vi var inte där så länge. Jag köpte en blå tröja, på rean på gina entrecot, ch vivi´också gjorde det, (fast den var storleken extra large på :)

 Denna dag jag ska träffa inez<3 det blir trevlans, undrar vad vi ska hitta på?
 
om ungefär sju månader flyttar jag till enkede gård... fan va knäppt det kommer att bli.
Jag kommer blí helt utmobbad, buhu. Mammsi fick en mail igår om att de hade lagt taget på huset där vi ska bo, det kommer gå fort tills vi flyttar in. Då kommer jag inte bo i mälarhöjden längre, bara i Bredäng och enskede. fan va wierd. Jag har ju alltid bott här, visst, det är intre så att det försvinner, men ändå. Och alla min kära vänner bor ju här. nej, nu orkar jag inte skriva mer om det, det blir nog bra till slut...

har ni testat upbeat än då? det måste ni! haha

Spanien 06

vindruvor från spanien. OM sex dagar åker jag till Kreta med pappsi och brita (ja, hon stavas med ett t) Jag läääääääääääääääääääääääääääääääääääääääängtar så! <3


nerdie :)

Games at Miniclip.com - Up Beat Up Beat

Keep the rhythm and rock the party!

Play this free game now!!

jag sitter aldrig vid datorn, jag svär!

busfrö

GODMORGON, GODMORGON, VILKEN HÄRLIG DAG :D
Jag vaknade vid kvart i elva och drog strax iväg till vivzi. Där badade vi och solade och bara njöt va den stekande solen! Dreeeeeeeeeeeev, vi bakade pajer och hälsobullar till morgondagen födelsedagsmiddag till äran av Aviva som fyller fjortis. 
  Senare på kvällen cyklade jag hem min moppe, den är ju trasig så det var lite pinigt att komma cyklende genom mälarhöjden, haha. Men jag överlevde. hoppas att pappsen orkar mecka lite med den, vill så gärna ut och brumma snart igen...
  "Alla" andra är i kyrkan just i skrivande stund tror jag, det var visst ngn teater...
jag vet att jag låter hundraprocent nördig nu men jag saknar verkligen greys anatomy och dhw:( får tv verkligen ta sommarledigt?
image7 aviva tar gärna bilder på sig själv :D
image5 me andy my dear ciao

boodie

jag försöker inte vara ngn modebloggare, för det kommer jag ändå inte kunna leva upp till:) men här är en tröja som jag tycker är fin:) (jag skriver hursomhelst även om julia mobbs me :( buhu)
den vara från toshop, fast jag tror inte att den går att köpa im SWEDEN :( fast jag sak hålla ögonen öppna på tisdag då jag ska shoppa med kära syster :)
 
ps.ska hälsa från vivzi.ds

nyvaken

Finns det något härligare en sommarlovsmornar (vet inte hur det stavas) ? Att hoppa upp ur sängen och ta sej en joggingtur! Nej jag dreeeeeeev :) det bästa med morgnarna är att det är okej att bara ligga och dra sig, sätta sig vid datorn, läsa skvallerblaskor, man har tid att prova sjuttiotusen olika klädalternativ för dagen^^
 Jag tror att min kropp verkligen behövde det här lovet nu. Även om jag somnar vid typ halv tolv så sover jag typ elva timmar, så jävla najs asså. Fast lite skumt känns det när jag vet att alla andra gick upp för typ tre timmar sen och drog till körkan... Men va fan, om bara några dagar ligger hela åttan och drar sig, så an vi vara lata tillsammans!
  På onsdag fyller vivzi år... vad önskar du dej?
nej, nu ska jag nog gå och äta frukost, blir det morotskaka idag igen kanske? Haha, gott var det i alla fall.

kras min slashas

på allerten!

inte :D

såg precis detta sms som aviva skickade till mej igårkväll:
"hej sötis, vaken? jag har värsta idén till oss, imorrn bitti ses vi och går ut och joggar, sen drar vihem till någon och äter frukost. nys eller vad? puss"
och hurtbulle som jag är kutade jag ut utan kläder... nej jag schämta! vaknade klocken tolv denna dag typ så det får bli någon annan gång min kära lilla hurtbulle:)  ska i alla fall ses idag :)
haj min paj


första...

...dagen på sommarlovet är mulen och grå. Mitt huvud är fullt med... nja det är snarare helt tomt. Det här kan man verkligen kalla en dagen efter dag. Men det är mysigt, och skönt, och helt okej faktiskt eftersom jag ju nu har sommarlov. Och under drygt två månader framöver har jag i stort sätt bara en massa fritid, och en del roliga resor :)
  Så vad har jag åstadkommit denna dag? Jo jag har:

  • vaknat hos emilia eftersom vi sov där igår, somnade som en stock igår
  • vart hos vårdcentralen med matilda eftersom hon skulle kolla ett fästingbett, men det verkade inte vara någon fara
  • kom hem och åt massa godis som mamma köpt på Arlanda efter spanienresan med Mats
  • sovit
  • vart hemma hos pappa och hämtat sims till Julia (hämtad med moppe)
  • kollat på tv
  • duschat
  • fixat naglarna (fast det blev skitfult som vanligt, haha)
  • och nu sitter jag här i mjukisbyxor och glasögon och har det jättemys

gårdagen var rolig, kanske kan jag inte säga något annat, men jag tycker faktiskt att det blev lyckat. :)
  Det började med att jag och aviva och frida gick i våra (underbart läckra) skolavslutningsstasser och köpte blommor, det blev två små buketter med rosor och någon utfyllnadsväxt. Sen bar det av till skolan där alla årskurserna från högstadiet sjöng olika låtar, käraste rektor Ove höll ett tal om livet (som inte många förstod), Leyla sjöng väldigt vackert, det delades ut priser, och till sist i klassrmmet åt vi glass och fick våra betyg. Sen hoppade vi nerför trappan och hade offiiellt sommarlov!
  Kvällen började hemma hos kära Inès med grillning, supergott, sen gick vi till vinterviken och hade mys. Kastanjeparken var nästa hållplats, minns egentligen inte varför vi gick dit. Sen vandrade vi sakta hem till Emilia( ellen, julia, aviva, erika, camilla, inès, matilda, frida och emilia såklart). Där åt vi nattmackor, drack te ( någon klunkade i sig ett stort antal glas mjölk istället), och sen somnade vi, eller i alla fall gjorde jag det. 
  det blev en mycket yckad kväll och nu är det SOMMARLOV!!! kan knappt fatta det <3

purk min gurk


gaaaaaaaaaaaapaaaaaaaaa stort!

Allla skriver i sina bloggar om ellens land :) MITT LAND
och jag vill ju inte vara sämre själv ;)
snart bär det av, om typ 40 minuter för att vara mer exakt,
det ska bli så jävla najs, me love it
och sen på måndag är det skolavslutning :D jag är typ hög på solljus eller nåt :S

ps. killen som spelar piano i föregående inlägg är självaste JT, Justin Timberlake. DS

ses efter helgen igen, inte för att några som läser min blogg inte ska med men va fan ;) det är najs i alla fall


...

Okej, sorry, jag vet att jag skriver för lite blogg, men va tusiken :) Det är så skumt, dels ska man vara personlig och skriva sånt som man tycker, typ, annars blir det ju lite tråkigt. Me samtidigt får det inte vara för personligt, haha
  har just badat i mälarens iskalla vatten, men det var skönt eftersom det är så otroligt varmt ute! igår var det friluftsdag och alla kom till skolan och visade sina brända axlar, men jag klarade mej undan den värsta brännnan :)
Vi övade på skolavslutningsången idag ! det känns så himla somrigt att stå där och att man typ storknar av att stå helt still i solen, så varmt är det. 6 dagar kvar nu då, så jävla najs asså.
Själv har jag just upptäckt www.youtube.com :) and I love it! min nya idol heter esmee denters, en skitduktig tjej från holland som har blivit känd på det kära internätet. kolla på det här klippet : http://youtube.com/watch?v=kZIoqUewEDs&mode=related&search  och missa inte slutet! vem är det som sitter där och spelar piano om inte självaste... !
aaa! det kommer en geting, måste sticka :) puss


RSS 2.0