..

får passa på att skriva blogg när internet fungerar, och det är inte ofta kan jag säga!
har hunnit med en del de senaste dagarna :) vart på cosmonova med Inez. Vi såg typ "the deep blue sea" eller nåt. Den var mys med allt från hajar till guppies, fast klumpfisken var fräsigast.
Idag har jag vart på dramaten.. eller typ en annan scen som tillhörde dramaten som hette elverket (haha) jag och pappa på elverket, det är grejer det. Nämen det var bra och finfint.
Om någon timme eller så kommer Moa och David hit, det blir najs.

Jag längtar så jag dör till våren.

Juste, har skrivit CV. Vill så gärna ha pengar i sommar, annars kommer jag vara pank i slutet av sommaren.. jaja. Det är lite krångel med papper hit och dit bara, men snart är det nog ordnat. Sedan är det bara ut och söka och övertala alla möjliga arbetsplaster om att det är just mig dem behöver!
hej
/ellen

grillska huset

internet är kaiko här hemma så jag kan inte komma ut när jag vill. Skitjobbigt eftersom jag har blivit smått beroende av bloggandet och av att läsa bloggar. Hur bra lät det på en skala, haha, men hur som haver.
Igår var vi på muskelpass, det var bass. Nämen helt okej, och jag tyckte att vi hade en bra ledare :)Sen igårkväll var jag, Matilda och Julia hemma hos Aviva och spelade hemmagjort RappaKalja, hehe.
Idag har vi vart på Grillska huset (Julias praoplats) och fikat. Mysigt! Sen följde vi med Matilda och köpte Håkans nya skiva. Där träffade vi bengan.
Sen på tunnelbanan satt det en man(?) eller kanske kille med skägg typ.. Han betedde sig som om han kände oss och stirrade oavbrutet och skrattade när vi skrattade. Haha, men han var.. kul.
Nej, nu ska jag dra mig och. jajuste Julia, jag hittade det hemma hos mej så du behöver inte lita rumpan av dej!

I just want your kiss boy

Godmorgon Jag vaknade vid nio idag (!) och åt frulle mad kära pappa. Igår var jag och vivvi i stan, jag köpte en skinnjacka, har en vecka på mig att bestämma om jag ska behålla den eller inte. Funderar på att byta den mot en lite snyggare men dyrare.. får se hur det blir.
Igårkväll kollade jag på Wallander med pappa. Det är konstigt men jag gillar det bara när käre far är med. Kanske för att jag halvsov i hans knä under hela filmen, men men..
Idag vet jag inte riktigt hur det blir. Kanske skulle vi till coop, haha, men det ligger i fittja och jag vet inte hur man tar sig dit.. tänk om man hade någon moppeåkare hemma i byn, haha. Hursomhelts, kanske blir det vattengympa ikväll? det är ganska kul :) Nästa vecka ska vi simma med klassen.. förra året kommer jag ihåg att jag var skitnervös, men inte nu. Vår klass är chill.

kate nash - pumpkin soupimage153

sy

Ja, idag har jag sytt, sytt in, sytt upp, sytt nytt. det är så kul!
Iväll blir det fika i stan med Aviva <3 men först ska vi ha gäst så jag borde nog dra mig och byta om lite grann. Tittade föresten på Youtube när kycklingar kläcktes.(påsk ni vet, man blir  lite knäpp) Det var coolt men lite småäckligt. Jag kommer ihåg när ja var liten ch det gick något sånt där äggkläckningsklipp, typ, på bolibompa ibland. då tyckte jag det var jättetråkigt :/ jaja, lite blabla..?
Ska lägga upp bildepå mina syprojekt inom en snar framtid! puss

såsom i himmelen

image149 image150
image151 image152

Snyggingar på promenad i höstas. Remember? Eller det var typ vid nyår... kommer inte ihåg. Jag längtar tills på måndag! Tittade på såsom i himmelen ikväll, den är skitbra. Grät ganska många gånger måste jag säga. Ojojoj, tänk om man kunde sjunga sådär..? Härligt. Tänkte lite på leyla också men jag antar att hon sjunger på skivan och inte i filmen? oj va fint det var när hon sjöng på skolavslutningen. Fyfan, skolavslutningen, det är ju snart ju! men först är det typ hundra saker som händer. Hjälp, va läskigt, men kul. Nä, nu ropar sängen på mig. Ska sova, bums. gonatt.
/ellen

jaga trottoar



Jag älskar den här låten! Den heter chasing pavements och sjungs av Adele. Dessutom är videon cool 8)
Idag har jag vart på bodystep med Aviva i Västertorpshallen, det var faktiskt riktigt härligt. Han var lite, knazig, ledaren alltså. Men han var härlig, sjöng med i musiken lite sådär mysigt halvfalskt. Fast när han vrålade "are you ready" så det skrek i högtalarna blev jag lite smådöv tyvärr.
Annars har jag idag hjälpt mamma att städa och snart kommer nog Moa och David hit. Vi skulle ha vart hos mormor men hon blev förskyld. Ush :/ jaja, Glad påsk på er <3
/ellen

inte alltid

Det blir inte alltid som man tror och hoppas, emn det kan bli bra ändå :) Idag skulle jag ha min supershoppingdag med mamma, men vi hittade "bara" ett par skor. Behöver en vårjacka också. Men en vårjacka är det väl ändå inte dags för riktigt ännu. Det var ju trots allt en massa snö ute imorse, ganska mysigt.
image147 image148
nu ser det ju ut som om det är cirklar på skorna men det är det alltså inte. de är typ blågråvit-randiga med smala ränder. Lite conversestil :)
nu ska jag gå och köpa chips och dip till min och mammas mykväll. det är så uuuunderbart med lov. Jag är dessutom inte så sugen på att åka till Mh eftersom jag igår nästan frös tårna av mig. Men det var trevligt att träffa lite folk. Vi får bara inte inbilla oss något, att de tär typ sommar eller så, och att det fungerar att vara utomhus på kvällen utan att frysa..
Godkväll ! <3

I want

image146


mitt tangentobord är fucked up. vill ha detta från kitsch
Därifrån fick jag mitt pms-läppbalsam i födelsedagspresent ,av mamma. ne jag skoja, av typ
matilda och julia?
puss

påskägg, påskkärring, påskafton, påsklov

Vi har typ aldrig firat påsk så särskilt i min familj. Tror jag i alla fall.. men det kanske vi har. Jag minns inte riktigt :)
Det är i alla fall sjukt skönt att vara ledig och att bara få ta det lugnt. Hoppas att det blir en lång men rolig vecka.
We'll just have to wate and see ..? Mamma har just klippt sig, det blev fint. Hoppas att jag får ett påskägg på påskafton då vi ska till mormor. Mormor är bra på sånt, och en massa annat. Haha, kul och megaintressant blogginlägg va? Äh, när är det någonsin det? skitsamma
happy chickin' easter
/ellen.

...

camilla är bazz
frida är skadad, camilla prisar gudarna
aviva är där borta
jag är elaka tanten i  hörnet
emilia fyller år idag
matilda och julia är kidnappade
skolan är slut.

omg



ojoj, så hett.  MATILDA !
we all love chuck bass

oooh, onsdag

oj va man kan gå upp som en sol och ner som en pannkaka. Idag var det nog mest sol, och lite snö.
image144 image145

Ikväll äre greys. Längtar :) Matilda åkte till landet i dag.. :/ och imorgon åker julia? Frida och Emilia drar till Nerja. Maja och Camilla till Åre. Det blir bara jag och aviva kvar. Hoppas vi ska shoppa mycket, billigt! :) Det ska bli så underbart med påsklov. Förra lovet var jag ju i Tjeckien så nu ska det bli skönt att bara vara hemma. ska typ göra om i mitt rum hemma hos pappa. Det vore verkligen najs. Äsh, måste sluta. Var länge sen jag besökte ansiktsboken.
<3 /ellen

zzZZ

fan va skönt att gå och lägga sig tidigt :) är trött efter vattengympan. Godnatt.

sista fettisdagen

eller? hörde i alla fall någon på tunnelbanan tjata i telefon om att hon måste köpa en semla eftersom det var sista dagen de såldes eller nåt? äsh, jag är inte ett superfan av semlor ändå.. :)
Ska snart gå mot västertorpshallen för att träna lite vatten core gympa? det blir najs.
Nej, måste dra mig. baklänges.
puss

cry my heart out

Dagen har varit helt okej, vi hade en lååång håltimme i mitten av dagen eftersom Gustav och e-klassen är på klassresa i prag. Då gick vi hem till Marre och åt och sjöng karaoke, det var asmysigt. Önskar att jag hade en sån där karaokeanläggning, det var seriöst helt enorm, coolt :) Klockan är över fem men jag har ändå inte börjat med gympauppgiften ännu. Fyfan, borde nog sätta igång nu.


fan, det snöar ju ute! :/

Duffy med Mercy


re do it

okej, nu fungerar det igen :)



som vanligt när frida har hållit i kameran i typ fem sekunder fanns det ungefär femtusen bilder på henne och ungefär tretusen bilder på henne och någon annan. hehe,  men det här är guldkornen :) ? haha, jag tycker att  vi kommer överens om att inga bilder får läcka ut på facebook?

tack för igår ! <3

what's love

Jag försöker lägga in bilder sen gårkvällen men det fungerar inte.. datorn verkar inte ens känna av att jag sätter in kameran i den. Någon som kan råda mig? Det blev i alla fall mest fula bilder på oss, haha :) Vi hade Discotemafödelsedagsmiddag i efterskott här hemma i Enskede, det vart mys :)
  Jag städade till framåt halvett och sedan satte jag på diskmaskinen. Vid halvfyra vaknade jag av att den pep eftersom den var färdigdiskad så då var jag tvungen att stänga av den.
  Nu bär det av mot gympauppgiften, jippie....
so long
 /ellen

det porlar varmt av närheten


okej, karaoke är kul :) sätt dig hemma helst ensam så att du vågar sjunga riktigt ordentligt, eller skrika kanske..? Enjoy!

oj, glömde säga att jag prövade ett par underbart fantastiskt supervackra perfekta skor idag. Röda klackskor, vad fan ska jag med dem till? leka med? vill HA : /

tjockt bra

idag hade vi en annan talare i skolan, nämligen Lina, en gammal lärare som vi hade för ett tag sen. Eller kanske hade vi henne bara som vikarie..? Hon är i alla fall snäll. Hon pratade om hur man kan välja att tänka bort de där negativa tankarna och att man borde försöka sluta att tänka i negativa tankebanor. Jag är en tänkare. Jag kan tänka och tänka och tänka, ofta ganska negativt, tills mitt huvud typ sprängs. Nu hoppas jag att jag kan bli bättre på att se lösningar på mina problem (som oftast inte är några stora problem) och att jag kan lära mig att tänka positivt. Lite klyschigt var väl det hela som hon sa.. men ändå rättså smart.
nej, nu ska jag dra mig . kärlek
/ellen

slipper helst hälsan

jadu, det har vart ännu en kort dag i skolan med relationstema på våra få lektioner.
Imorse hade vi matteprov å de gick bra, sen vart det Franchesco Kovac (jag stavar nog fel men vad gör man?) Han var i alla fall en väldigt bra, gripande men också rolig talare. Jag fick en liten klump i halsen där men jag grät inte. Jag kan gråta hur mycket som helst när jag väl börjar och ibland kan jag göra det över minsta lilla småsak.. Men filmer och såna här tillfällen.. näe, då är der svårare att bli sådär, gråtfärdig. Hmm.. ingen människa är väl särskilt logisk? Nej men nu borde jag nog sätta igång med idrott och hälsa uppsatsen.
so long
image130
vill ha denna sko, helst två

lollipop

Dagen har vart najs, jag ÄLSKAR relationsvecka, man borde ha det minst typ varannnan vecka :)
fast idag fick jag lite (eller ganska mycket) panik på Per-Arne som pratade i en evighet när det var VI som skulle diskutera... Vi hann med fyra värderingfrågor på en och en halv timme.. ja, han är lite speciell.

på lördag blir det min födelsedagsmiddag med de tjejer i klassen som kan :) vet inte vilka egentligen.. kanske borde ta och berätta det för typ.. alla. haha, hoppas det blir mysigt, det brukar det ju bli <3

annars har det väl inte hänt så mycket idag.. Jo juste, jag gjorde min middag hemma som jag ska göra på tisdag på hemkunskapen. Det gick väl helt okej, känns bra att ha prövat det, fast jag måste gå och prata med Marianne.
nu ska jag dricka teee :) herrrå
/Ellen

let's make friends

så var relationsveckan igång :) Det var faktiskt roligare än jag trodde.
Imorgon blir det min tur att ta hand om ägget, haha, jag ska ta väl hand om det (och inte mosa det som Maja gjorde HAHA)

på väg hem kände jag mej fridfull och glad eftersom vi typ inte har några läxor den här veckan, men då kommer en bil i världens fart och skvätter femtio liter smutsvatten på mig. Fy fan. Jag skrek och svor åt den ett bra tag, hoppas den hörde.

Hoppas dagen bara blir bättre nu <3

okej, nu är det verkligen dags...

...att skriva lite blogg igen. Veckan gick sjukt snabbt så precis när den hade börjat var den över typ. 
I helgen har det hänt mej en massa fantastiskt spännande saker som alltid, inte.. men men, det har varit en mysig helg, och det behövde jag.
I fredags: spinning och sen kom Julia, Aviva, Matilda, Emilia och Emilias kusin Sara hit. Najs med chips och cola.
Lördag: Klippte mej vid Hornstull (bajsfrisör gå aldrig dit!) men det vart helt okej. Sen vare sushi (!!!) och senare biofilmen "Försoning" med Inez. Filmen var med hon Kiera Knightley som är bazzbra och vaaacker som få!
Idag: sov tolv timmar inatt (skööööönt) och sen har jag bytt i Williams bur, städat lite hemma och städat lite och fikat massor hos Mormor :) 
 
Borde nog plugga lite nu. Men ha en underbar dag.. kväll. Ska försöka blogga lite mer nästa vecka än vad jag har gjort den senaste :) Fick föresten hem mitt linne idag från H&M, det var lite försenat. Och nästa vecka är det ju relationsvecka.. jaja, tjingeling

rubriken får inte bestå av endast blanktecken

idag när jag gick hem så var det lite vår, typ. Solen sken och det var svinkallt, men krokusarna står här på min gräsplätt och viker sig inte en tum för minusgraderna (som från och med nu är glömda). Härligt och fan, fantastiskt underbart. Det ryktas dessutom att det bara är tolv veckor kvar till sommarlovet, fattar ni!? Sommarlov.
image124

Jason Mraz - wordplay

en härlig låt som gör dej glad <3
 

mååååndag.

veckan i tjeckan va najs.

Men veckan i mäckan är bajs.

okej, jag är oerhört poetisk, jag vet :) och veckan i mäckan har precis börjat och det är väl egentligen helt okej. Trist bara med per.arne som på en gång tvingar en att säga multiplikationstabellen fem minuter efter att man har gått upp...typ. I eftermiddags hade jag inga nycklar (glömda hemma hos bapi) så därför drog jag in till skärholmen en stund (where else)  och shoppade mej en stickad tröja från jc's herravdelning för femtio svenska riksdaler. Härligt.
Sen åkte jag i alla fall hemåt eftersom mamma nu var anländen och hon kunde tursamt tänka sig att låsa upp och släppa in mej (det krävdes lite övertalning). Sen vare mat och couscous, och packa och sedan gula bilen till pappa.
Nu äre kväll och jag ska sussa. gonatt bästisar <3

shake my hips to the revolution

hejhopp :)
jag befinner mej just nu inklämd bakom en soffa på vårat hotel i Prag. Nätverkskabeln som David hade med sig räckte inte längre än två decimter så här får jag sitta och trycka.
veckn har varit härlig med skidåkning ch lite snowboarding igår (jag har träningsvärk i hela kroppen så att jag knappt kan röra mej efter snowboardingen-lite mer övning krävs alltså!)
just nu saknar jag er alla mycket, jag hoppas att ni har haft det kul, men att jag inte har missat en massa livsavgörande saker :S ?
Jag kommer i alla fall hem imorgon kväll runt halvelva. Planet landar väl vid nio någon gång på arlanda om jag inte minns fel...
Men på måndag då ses vi, ha det underbart tills dess
kärlek från prag
/ellen

RSS 2.0