jack is a fast lizard

ojojoj, nu har det hänt mycket men jag har bloggtorka.

why can't you leave me tomorrow instead?

ojojoj, nu har jag missat en massa! Irland var som väntat lite regnigt men väldigt mysigt! Och sen har jag också vart på cykelsemester :P Imorgon ska jag till landet till på måndag eller tisdag. Ja, bloggen får vänta lite till. Bilder kommer senare. Jag är ledsen om jag sviker min hundratals läsare, hah. nämen nu måste jag sussa snart. hej.

bröllop

ja, igår jobbade jag, Matilda och Aviva på Peter och Karins bröllop. Aviva lagade mat och Matilda och jag serverade. Det var jobbigare än vad jag hade trott men ändå ganska kul. Dessutom är ju lite pengar i plånboken inte helt fel :)
IMorgon åker jag till Irland så det här blir nog det sista inlägget innan jag kommer hem om en dryg vecka.
Hare! haha...<3

borde inte sitta här.

nej nu är det dags att jag inte köper en enda grej till den här månaden, punkt slut.
Har vart i stora staden denna dag och köpt billiga byxor åt mej själv och en tshirt till Oskars som vi ska fira ikväll. Han fyllertolv den parveln. Första gången jag träffade honom var han bara nio om jag minns rätt :) nu har han typ växt om mig, haha. jaja, det blir trevligt. Men anledningen till att jag inte borde sitta här är att jag måste städa rummet, så tjing!


en bild från avivas födelsedagsfika :) Födelsedagar är allt bra härliga!


hem.

But if you really cared for her
Then you wouldn’t of never
Hit the airport to follow your dreams
Sometimes I still talk to her
But when I talk to her, it always seems like she talkin about me
She said you left your kids, and they just like you
They wanna rap and make soul beats just like you
But they just not you and I just got through
Talkin bout what niggahs tryin to do just not new
Now everybody got the game figured out all wrong
I guess you never know what you got till it’s gone
I guess that’s why I’m here and I can’t come back home
And guess when I heard that when I was back home
Every interview I’m representing you making you proud
Reach for the stars so if you fall you land on a cloud
Jumpin in da crowd spark your lighters wave em around
If you don’t know by now I’m talkin bout Chi-town

Sådär vivvi, nu är det bara att sätta igång och öva på andra versen :)

Gröna lund

ja, idag har jag vart på gröna lund! :) Det var riktigt roligt faktiskt, bättre än vad jag hade förväntat mig. Självklart var det inte som när man var liten och sprang runt helt.. ja, galen av lycka och ville åka allting på samma gång. Sen är det ju faktiskt så att man har sett grönan. Det finns inget nytt. (förutom några flygande elefanter på "barnavdelningen") Nya nöjesparker is the best. Jag älskar bergochdalbanor :P den bästa jag har åkt är nog ngn som fanns på sommerland syd i Danmark, också den med Oskars faktiskt. Man skulle åka på någon sån där tivoliturné runt i hela världen och besöka en massa tivolin. Ja, jag skulle i alla fall tycka att det var kul, hehe.
Nog om detta.

igår kväll var Maja, Aviva, jag och emilia och drack te nere vid vattnet, det var riktigt mysigt<3
Senare kommer det kanske någon bild på Oskars och Tobbe trollkarl... nu ska jag.. dra. hej.

she had so much soul

Kom just hem ifrån min stadstur med pappa. Vi åt ceasarsallad (fyi) på ett muséum på Skeppsholmen och sen kollade vi på någon utställning som var sådär halvintressant. Men pappa verkade nöjd och det var trevligt att umgås med honom så jag blev också nöjd. Imorgon kommer Matilda hem från Las Palmas och så ska jag med Oskars på Grönan :). På lördag ska jag, Matilda och Aviva jobba på någon av Avivas familjekompisars bröllop. Jag har egentligen ingen aning om vad jag ska göra, och senaste gången jag var på ett bröllop var jag typ fem, men det blir säkert kul! Jag tror inte att jag vill gifta mig i framtiden. Kanske beror det på att mina föräldrar är skilda som gör det, ja liksom svårt att tro på, det här med livslång kärlek alltså. Men vad vet jag egentligen? Jag har ju hela livet på mig att "utforska" kärleken, haha. Kanske ändras min syn på det hela..?


den fina skylten som spanjorerna hade förberett åt oss när vi kom dit innan sommarlovet på ett utbyte med skolan :) Ser nivar det står Ellen?

off you go

Ska snart iväg och möta pappa och äta lunch i stora staden, det blir härligt, precis som lunchen med aviva var igår. Får se om det blir sushi en tredje gång den här veckan. Jag kan inte få nog :)

Balkongfilosofi



Imorse åt jag frukost på balkongen. Det var soligt och varmt och somrigt. Det är ju faktiskt Juli så det här är väl ungefär vad man kan kräva?


imorgon...

Har precis suttit och drömt mig bort till vuxenvärlden i sex and the city. Ibland känns det så nära och ibland så långt bort. Ibland längtar jag efter det och ibland känns det som om jag inte kommer klara mig utan att få sitta i pappas knä. Gymnasiestarten närmar sig med stormsteg (jag vet, allmänt coolt ord)  och  just idag vill jag gärna pausa tiden. Vi får väl se hur allt känns imorgon..


pocket.


på min nya klänning


morgonpigg?

nej, det är jag inte särskilt. Idag vaknade jag som på en vanlig sommarlovsmorgon vid tolvtiden, men det är ju så det ska vara, eller hur?
Jag är verkligen dålig på att blogga, men jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva...
I förrgår var jag i alla fall i gustavsberg med mamma och mats och de köpte kastruller och jag köpte en karamellskål.
Igår var jag med Matilda i stora staden och köpte en klänning som jag gillar mucho och en bikiniöverdel på rean på h&m. Idag ska jag umgås med Oskars eftersom vi är ensamma hemma och senare ska vi ha gäster.
nu har matilda och julia lämnat landet :( så då kommer såklart regnet ... :/ men om jag ska vara ärlig så är det något lite småmysigt med det hela ändå..
Och imorgon kommer viivvi hem från israel, hoppas hon e brun å glad :)
På fredag ska jag och Oskars gå på grönan, haha, jag som hade bestämt mej för att jag inte tyckte att det var kul längre, men med en elvaåring blir det säkert det!

idag

Har jag städat hos underbaraste mormor min. Och imorgon ska jag få återse ett par kära ansikten förhoppningsvis! Veckan på landet har varit som en spa-resa, nästan haha. Skönt att få vila ut sig efter festivalen i alla fall. Vi har både byggt en boulebana (!) fiskat, badat, solat, löst korsord och gjort andra såna där superviktiga landetgrejer.  jamen det var kul, hej.

O.


han har minsann fina tofflor han.

lila och mörkmörkgrönt

är oskars favoritfärger! nu ska vi nörda hela natten!

RSS 2.0