det trehundrationde

Har mest lust för att sova. För att vara varm och trött och veta att jag kommer att få sova ut imorgon. Få veta att jag ska vara ledig från och med nu. Men så är det ju inte tyvärr. Ibland känns allt underbart och ibland är allt en enda bajspannkaka. Ja... lunchen var i alla fall god, hehe.

fivehoundredtwentyfivethousandsixhoundred minutes

härmar frida och lägger in en bild från sexårs, lövlövlöv :)
rt

rutig med krut i

ry
Pluggar... väldigt koncentrerat. Så bazzjobbigt att man måste sätta på datorn varje gång man har glömt bort vilka sidor någonting var eller nåt.. Men man ska inte klaga?
Gläder (?) mig ändå åt att det om cirka två timmar är grey's! tv-nörd som jag är :) Annars har idag vart en bra dag, bara alldeles för zzzeg lektion i slutet. Men, men, inget intressantare kmr jag på nu så därför blir det ajöss, jag drar till sjöss!

good to know

Lägger in lite musik, hare!


GH3, haha :P
(b-video som vanligt, de med bäst ljud) :)

Génial1

jadu nu är det skola och jag är extremt effektiv och gör en massa nyttiga och viktiga saker. HEjsvejs.

julehest

cxvcx

lägger upp en julig(?) bild såhär bara dryga veckan innan första advent, hahahaha, sofia sofia... :P

farbror abraham

är äntligen färdig med de jobbiga historiefrågorna! duktig flicka, lite sent bara, höhö.
mamma, elisaeth (mellannamn) har namndag idag så grattis till alla Elisabeth. Snart äre greys...
Funderar på att vara lite snäll och göra lite milkshake till mig och Oskars, han har ju trots allt varit sjukiz idag.. Vi får se helt enkelt! godnatt katt!

I wish I was popular so I could dress up as a bunny

fj
df

lite sena bilder från kladdakebaket i förra veckan :) Tyvärr var kakan slut redan samma dag så man får väl helt enkelt leva på minnet. Ikväll blire grey's, tv-nörd som jag är, och det är skoj! Nu blire annat knaz, kramizzzz

well.. she.. she said he liked my groovy hair..

fhdf


despan ikväll, haha, (coooool), men det blir sköj! Har just snicksnackat med vivzehn på telefonen i dryga timmen så nu är jag uttömd på ord. Därför säger jag adjö! PS. idag var en bra men återigen kall dag. DS

i support the caravan

Ska strax iväg och träna, tyvärr utan Moa eftersom hon är sjukling :( Har verkligen ingen lust att ta mig ut i rusket igen, längtar mest efter sömn, det känns om att det var ett bra tag sen jag sov ut ordentligt. Dessutom ska jag ta mig till högdalens simhall och där har jag aldrig vart förr. Men det ligger i alla fall bara åtta minuter med tuben härifrån, hehe (cool-tjej-92). Borde nog ta och packa min kappsäck! hare gött å sussa mycket medans jag är och svettas :P lövlövlöv <3
kjnjn

totown

och ingen missade väl att det SNÖADE idag! :)
längtar såååååå hääääääääääääääär mkt till jul!
 
kjb

extrabounce&hold

söndag idag och det är tråkigt men ändå skönt.
Helgen har vart bra med filmtittande med fina klassen-tjejerna och södertäljebesök med vivi å macht, plus mormor idag förstås :) Är så trött idag så därför planerar jag att gå och lägga mig senast kllockan nio, hehe.. Ska ta och läsa lite i en bazzbok nu som är läxa... puzzpuzz
vjmf

freeeeeeddd ag

ska hem til sofia alldeles strax! sköj :)

my heart is jumpin'

sitter och lyssnar på gamla britney-låtar. Åh, nostalgi, haha. Längtar tillbaka ibland, som när man kunde stå och dansa och skrika med till Britney låtar bara för att det var kul utan att behöva tycka att det var pinsamt.
Imorgon äre fredag och vi ska ut i "skogen" och räkna ut matteuppgifter kring en sjö, och jag som tyckte att kängurumatte var jobbigt. bazz. Måste bara rota fram mina hummistövlar så är jag ready to go sen.
egege
en gång i tiden var jag liten och ovetande, hhöhö :P

diamond hard

andra kvällen i rad som jag (oväntat) har blivit tvungen att laga middag alldeles själv. Men det går alldeles utmärkt förutom att det tar tid! så nu skall jag sätta igång med läxorna (hehe) Och senare är det självklart dags för lite Grey's! Har bara blivit bortskämd med att kunna kolla på det utan dessa jävla reklampauser. jaja, puss my dear friend!
PS. har hämtat ut mina glasses idag, de är helt enorma och jag är OVAN, men det blir nog bra! DS
fh

frida blowing bubbles

dom kommer kliva på dej igen

Dags att vara ärlig

  1. Jag älskar att kolla på skitdåliga b-filmer med snygga amerikanska collegeungdomar  :P (Wilma don't hate me!)
  2. har kommit på att en affisch i mitt rum är ganska så pervers :P haha
  3. jag läser just nu om den tredje harrypotterboken för tredje gången, höhö  :)
  4. under första veckan i gymnasiet hade jag verkligen panik, det var skitjobbigt men nu är det mycket bättre :)
  5. Jag jämför mitt liv alldeles för mycket med andras
  6. jag får ångest om någon är sur på mig
  7. jag känner mig mkt mindre allmänbildad än de i min klass :O

ja, vafan, här har ni lite om mig. Är ändå inga som läser så vad gör det :) lägger väl upp en matchande bild till detta:

 fut


De regler som gäller är: Länka till den person som utmanade dig och glöm inte bort att lägga in dessa regler i ditt inlägg. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana 7 personer i slutet av inlägget genom att länka till deras sidor. Låt personerna veta att de har blivit utmanade genom att kommentera på deras bloggar.

 

Frida, Maja, josefina, Inez och Wilma :) alla mina andra bloggkamrater har redan blivit utmanade :P


tjusdäj

Är så trött på alla spammare som trackaserar bloggar och bilddagböcker med gratissminkbazzsaker eller annat onödig busreklam. Men de är säkert härliga människor ändå! höhö. Ska tipsa om min kära vän Wilma som har startat blogg, HÄR hittar ni henne. Ska hjälpa henne med designen, it's just a matter off time. Men hon kommer säkert på hur man gör själv ändå :P Annars idag har det vart en bra dag med kladdkakebak för hela slanten med Sofia och Wilma! En tårta i veckan är bra för själen!
gfj

lägger upp en favorit i repris från MH (katt, jag vet) puzzzzz :)

så sant, så sant.

fgdfh

om du känner att din humor är på topp denna dag och du har lust att skratta lite till. Kolla då in HÄR och kolla längst ner på de olika SNEL hest bilderna, hehehehe. Sofia får äran för att ha funnit denna lilla guldgruva!

måndagsbarn



ja, dag är det måndag. En rullstolsbunden man var och höll föredrag hos oss om motivation. Lite motiverad blev jag kanske? Är mest sugen på helg igen, men det är det ju snart, veckorna rusar ju bara iväg!

godnatt katt!

hrfgh

detkomentrekantiggubbein

Idag är det söndag, men jag försöker att inte deppa ihop för det! Har flyttat från pappa till mamma och här väntade lite småsaker som typ tjugotusen baskrar och några fula och en fin väska som mamma hade hittat uppe i Falun ,hehe. Så det är ju alltid trevligt. Annars lite senare blir det kanske en liten tur till Globen för jag är i desperat behov av tjocktröjor. Senare lite pluggbajs men som sagt, det är ju en senare fråga! 
gdf

igår träffade jag inez och vi hade det skoj!
puzzzzzzz

kära presidenten



fin låt men knazig video, jag vet.. Hur ska man själv kunna sova och se sig i spegeln när man får höra om alla hemskheter i Världen? Ja, förlåt, men det är lite av en sån kväll ikväll. Särskilt efter att ha lyssnat på den här låten. jag undrar var dom kommer förändras nu när Obama är president i USA..
Ska nog ta och dricka lite te snart, eller kanske surfa lite :P puzzzzzz

onsdag

hjf

jag hittade en gammal bild från skolavslutningen i åttan (!) Den gör mig lite gladare efter en sån här seg, blöt och kall dag.
PS. frida anpassar sin längd ;). DS

john blund

ja, nu är det dags att sova. är så utmattad av allt gråtande efter ett grey's anatomy avsnitt då Georges pappa dör. buhu... Nä, sova var det! gonatt katt.

mama

är lite smått trött på hela grejen med bloggar, facebook och bilddagboken och sånt. Det handlar ju bara om att se vad andra har för sig, och jämföra andras liv med ens eget. Visst - man kan ju kommunicera på alla de här "platserna". Men bazz, du skriver väl ändå inte till någon som du lika gärna skulle kunna ringa? Jag vet inte, är bara lite trött på det hela. Men jag stannar väl ett tag till...
fjndfh

fråga inte om bilden, höhö

chest.tochest

Så sitter man här med en vaniljglassen dränkt i en liter hemmagjord chokladsås brevid sig och har just kollat in vilken buss jag ska släpa mig till imorgon bitti. Fy för att gå upp tidigt.
Men det känns ändå helt okej, för det här har vart ett bra lov, och skolan är inte så hemskt bazz.
och dessutom var farmor och farfar väldigt söta och fina, och det är ju bra, ha :)
 

RSS 2.0