du är så mycket vackrare än vad du tror

Tisdagen har vart mysig, vi hade spanska, bild och matte.
Hittade den här låter, tapetklister, som Jumper spelade in på nittiotalet. Nostalgi säger jag bara. Jag lyssnade på allt som min storasyster spelade och den här låten minns jag verkligen.
Snart blir det tevepremiärer! En massa sånt den här veckan, kuuul.
Imorgon och på onsdag ska jag plugga. Lovar! för idag blev det inte så värst mycket gjort...

kan du älska mig?

Jaha, så var det måbdag igen. Det blir en jäkla massa måndagar...
Det var i alla fall en ganska bra dag idag. Projektet är lite segt men ganska bazz. Annars har jag flyttat hem till papa och de e mysigt. Farmor e sjuk och ska åka in på hem... de e trist.
Ska titta på singelmammor nu (inte ensam mamma söker) och de e mysigt. SNart e måndag slut och då blire tisdag :) Ska nog börja träna med syter tror jag, fast det vet inte hon om än. hehe.
Hare knaz!

dumdamdom

En sån här vägg skulle jag också vilja ha! Då slipper man välja bara en tapet..



Idag har jag vart och joggat (!) beslutat mig, och ätit god mat. Nu ska jag plugga lite och senare spela spel med la familia. Hare!

Kär i ängel

 I fredags mötte jag Matilda vid t-analen och så tog vi en buss mot Göteborg. Resan tog cirka sju timmar men det gicksnabbt ändå! När vi kom fram köpte vi varsin biljett till spårvagn och buss som skulle räcka ett dygn. Efter det gick vi till Brunnsparken, därifrån tog vi buss nummer nitton till Mölndal. Vi fick fråga en göteborgare om vägen och han var trevlig och vi hittade huset ganska snabbt. Det var väl ganska fint, typ en källare med en spindel som numera är död. Sen åkte vi till Liseberg och åt lite och satte oss framför scenen och väntade på att håkan hurricane och alla de andra skulle komma fram. Det var en ganska lång väntan men till slut kom dom ut! Som alltid på Håkans koncerter var det en härlig stämning och alla sjöng med och hoppade och vissa grät och kysstes och kramades och det var som ett enda stort Bamsekalas! Synd bara att det var slut så snart... Hoppas det inte blir så långt till nästa gång!! :)


egentligen torsdag

på fredag har vi studiedag så egentligen är ju idag som torsdag :)
På fredag då bär det av till Göteborg med Matilda! Håkan "koncertar" på liseberg!
Just nu är busbarnet bachto på hajk och kollar på träd, typiskt naturare alltså, heh.
Idag hade vi en ganska skön dag, det var god mat i skolan, ris med vårrullar :P
Sitter och funderar på saker och ting, hur allt har förändrats. Min skola känns på ett sätt som Mälarhöjden, men på ett sätt inte alls. Det är skönt att ha lämnat den bakom sig men jag saknar den ibland.
imorgon blir det fika med aviva och sen bär det av !



............................................................................



Saknar!

grattis!

Idag fyller Matilda stoooor :) Hoppas att du har haft en underbar dag! :D:Dmm

21:21 slå!

Ja, haha, klockan är i alla fall 21:21 just nu när jag börjar skriva. Och nu har jag önskat mig något! Hoppas att det går i uppfyllelse..
Idag hade vi digital bild. Det är skitsvårt, vi håller på och lär oss photoshop och jag fattar noll :o Men det är kul :)
Snart är det helg och jag vill inte upprepa mig men det är helt sjukt hur snabbt veckorna går! Jag får på ett sätt lite smått panik men det är härligt också, snart är det typ... jul. hehe.
Nä, jag ska nog gå och lägga mig, det är så skönt att sova <3
GONATT KATT

knorr


Håller på och letar för fullt efter ett vandrarhem i Göteborg för dit ska jag och Matilda förhoppningsvis åka nästa helg (om vi får någon stans att bo!) !! Håkan spelar då på liseberg och det vore så kul :D:D
ja, min mage knorrar och jag är så hungrig! VI ska snart äta min favoritmat som är ciderkyckling :P Här är en bild på sjukt goda musslor (min första gång jag smakade det) i Frankrike, som jag saknar mucho!
mussslor

tisdag

idag var en ganska så bra dag :)
Fast mina händer är torra så jag ska nog ta och smörja in dom nu, hare!

skräp

skräp

ssss

idag är det söndag och jag skriver mitt tvåhundrafyrtiosjätte inlägg någonsin i bloggen. Tvåhundrafyrtiosex gånger har jag alltså suttit mig ner, loggat in, skrivit lite skit och publicerat. Knäppt egentligen.
Min helg har vart bra :)
imorgon är det skola och det är bazz för jag vill inte gå upp tidigt på morgonen och komma hem sent på eftermiddagen igen varje bazzkväll. Men det är väl sånt man får ta helt enkelt. Ska nog skaffa mig friskiskort imrorgon eller i övermorgon (katt) för det är bra. Nästa termin ska jag nog börja på någon måleri eller keramikkurs, det vore rooooligt!
å sen skulle jag vilja ha en katt också!

burn burn burn

har precis vart hos mormor och städat och fikat och pratat gamla minnen, hon är för söt :)
Om ett tag kommer syster hit och det är kul. Senare ska vi nog träffas lika MH-tjejer (jag vet, jag är cool). Nämen nu ska jag dog gå, hej!

nöt

idag var en fnizzdag, ibland kan jag bara inte stoppa det..hehe
På sista lektionen idag bestämde vi att vi ska ha ett morgontema på vårt skolfoto imorgon. Jag känner att jag inte riktigt orkar eftersom vi bestämde det så sent men vafan, man får väl göra det bästa av situationen. Imorgon blir det alltså skolfoto och sen bara  två lektioner, yey!
Annars idag har jag vart och ätit sushi med pappa, mumms. Jag kan helt enkelt inte få nog.
Pratade precis med mormor i telefonen och vi bestämde att jag ska städa hos henne imorgon, det blir mysigt :)
Nej nu ska jag gå in och kolla någon artikel på någon sida som vi hade i läxa... tråkigt. menmen.. Ha en bra kväll! <3

glokalt

glokalt är vårat nya projekt som vi har börjat med idag i skolan, det är ganska booring. Annars har dagen bara segat sig fram och det är bazz. Nej, idag var ingen toppendag :/ Jag vet inte varför egentligen men sånt är livet.. 60% av veckan är avklarad (cool_tjej_92) och det är bra! Helg ska bli skönt med födelsedagspartaj hos Inez som fyller 18!!

höööööööst

ja idag var det minst sagt höstigt tycker jag... ganska mysigt men också lite smådeppigt. Skoldagen var knaz :) Men jag är fortfarande omtumlad av att ha börjat om helt på nytt.. det är minst sagt, ja, knaz. Har lust att bara mysa ner mej i sängen och titta på något mysigt skitprogram. Det enda som gör detta omöjligt är att jag inte har en teve i mitt rum. Dessutom bor jag för tillfället i arbetsrummet  eftersom vi ska måla om. Och dessutom börjar inte skitprogrammen förrän klockan åtta.. Näemn due, jag nörjar bli proffs på att virra bort mig totalt känner jag, hehe. men de är väl härligt, välkommen in i mitt lilla ventilationsrum!

skärpning

vi skrev lite idag på svenskan om våra studievanor, mina suger kan jag minst sagt säga! Nu måste jag gå och göra spanska, ush!

allt det där jag aldrig ger dej

Jag är så efter med att gilla håkan, men efter eller före så är det ett faktum. Jag gillar honom mucho. Nu blir bachto glad :)



mina händer luktar williams vitamindroppar

Jag hoppas att han har det bra nere i göteborg!

Idag har jag vart i skolan, och det var helt okej. Fick en liten datorkurs och nu förstår jag lite bättre hur hela systemet fungerar. Fast det verkar som att jag inte kommer kunna skriva ut något under de närmsta tre åren men jag får väl lösa det på något sätt.

Dagarna går i alla fall väldigt snabbt fastän dom är långa och det känns bra, snart är de helg igen :) Har egentligen inget intressant att skiva. Men när har jag någonsin det? haha. Vem bestämmer vad som är intressant eller "vettigt" egentligen,  läs om ni vill eller skit i det. Jag får ju skiva vad jag vill i min kära gamla blogg :) Om ett par veckor fyller den faktiskt ett och ett halvt år(!). Tjing!
matilda på festival :)

knapp

Igår vare middag för Brita som fyllde år och en del fulla vuxna som ville prata men det ville inte jag. Idag var jag med Inez i stan, inhandlade läckra träningshorts och en foundation (?). Det var rooligt :) Sen blev jag bjuden på middag och det var gott. IMorgon ska jag till skolan och det suger lite smått hästballe men det får man ta. hehe. Jag vill bara sova och ha det lugnt och skönt och sommargrönt. MAtilda den rackarns stackaren har knazat sin rygg IGEN, jag sörjer med dej! nämen baba, nu ska jag knaza. HEJ!

jkndafn

idag kunde jag faktiskt sova på morgonen tills skillnad från förra helgen, det ser jag som ett gott tecken. Men pappa väckte mej ändå relativt tidigt.. :/ han har en förmåga att tro sig veta när jag har sovit färdigt. Och det slår fel rättså ofta.. haha. jaja. hare!

Gårdakvarnar och skit:

Blev bara tvungen att lägga in en låt som jag knarkar just nu.

HEJ!

nu har jag en sån himla lust att blogga ett superintressant inlägg, men vi får väl se hur det blir med den saken :) Jag har nu snart gått två veckor på globala gymnasiet i stockholm och det funkar väl helt okej. Jag önskar bara att tiden kunde gå snabbare (fast den går redan så jäkla snabbt, jag hinenr knappt med i veckorna) så att allt bara kändes lite mer lugnt och skönt och avslappnat. Jäklar... jag håller på att falla in i mitt gamla studiemönster; vänta till sista minuten sista kvällen. INTE bra! menmen.. imorgon flyttar jag till pappa, det blir mys. Nu drar jag, hej!

RSS 2.0