mm..

Ja, idag var det kabaretträning för hela slanten. Så SKÖNT att slippa alla vanliga lektioner. Det känns som att det har varit ont om de på senaste tiden. Årets niornas kabaret blir nog kul :) Har iofs typ inte sett något som ska vara med men det kan ju inte bara bli dåligt om vi är med? ojoj, hoppas att jag inte ångrar att jag skrev det här imorgon, haha. Jag ska iallafall dansa  och det ska bli sköj. Nämen nu ropar någon, hej!

blå

Sitter här vid datorn och är förskyld. Fy för basilusker :/ Men får hoppas att jag tillfrisknar snart !
Jag håller på att tillverka en header till Julia, på beställning. Hade ju ändå inget förr mig så vad tusiken.. Den blir fin men jag vet itne om den passar dej. Kanske ska göra två? :)
Bachto och jag skulle beställa biljetter idag men Marre som kanske ska med ville tänka lite till, så imorgon blire beställning, yey (!). Jag längtar. Måste bara fixa mitt llimewire så att jag kan ladda ner alla olika artister så att jag kan texterna när vi åker dit. Jag vill bli hes förfan :) !
såhär ser den ena headern ut till jullis :
image178 image179
lite barnslig kanske men ändå ganska så najs med den där bakgrunden till..

Eller denna:
image180 image181
hihi, gud va jag är nördig men vafan:) den är lite enklare. och det står julias i det lilla molnet. :)

Nä, nu ska jag nog gå och göra lite lunch. Fastän jag inte har någon aptit när jag är förskyld. BLÄ.

Födelsedag!

Ja, idag fyller min blogg ett år, ett helt jävla år har jag ägnat åt den här :) Ganska coolt  :)
Hoppas att det blir många år till, Det tror jag nog att det blir.

Idag har jag vart i Skärholmen med mamma och shoppat lite. Jag trodde att hon skulle betala men sedan när vi gick till kassan så a, jaha, betalar du då? haha, äsh, va tusiken. Allt var från Monki så det var blilligt.

Nu är jag hemma hos Inez och vi ska spela lite spel, :) , och snart ska vi hem till mamma och äta middag med gäster. Härligt. Fast nu är det ju typ åska. Konstiga väder. Mend et är rättså mysigt.
jaja, måste gå.
Ciao
ps. två veckor kvar till Barcelona. DS 

ojoj

nu är det helg återigen och sure, jag tjatar om hur snabbt tiden går men det är ju helt enkelt sanslöst..
Två veckor kvar till Barcelona nu :/ :) hjälp !
Idag har det vart no-prov och igår vare matte nationella. Men nu är det hela över och ja, helgen har börjat.
Ska snart åka hem till mamma och spendera helgen där eftersom pappa är på Öland. Lite jobbigt men va tusiken.

otippat

ja. jag tänkte ägna ännu ett inlägg åt solen precis som resten av alla bloggar i stockholm kommer göra idag?
jag säger bara KÄRA KÄRA SOL. Jag visste inte att solen kunde göra livet så lätt att leva.


marionett

idag var en VARM dag :) Solen gassade och det var skönt på bänkarna på skolgården. Jag kommer ihåg när jag var liten, hur tråkiga jag tyckte att de stora barnen var, när de satt där vi sitter idag, och bara typ pratade, som vi gör idag, haha. Det är knäppt hur allt förändras, och hur tiden flyger iväg så snabbt.
Annars idag... kabaret övning. Det var kul men lite läskigt att stå på scenen. Jag får nog öva lite hemma på dansen i min hemlighet till jag blir proffs innan premiären. Jag hoppas verkligen att de andra sketcherna och filmerna är roliga. Det ska bli kul att se :)
Imorgon blire nationella matte :/ ush och fy. Men först ska jag till syslöjden en stund för jag måste sprätta upp min klänning. Fyfan jag kom ju inte ens i den, haha. Hoppas bara att jag hinner klart. Men efter det är det i alla fall lite SO och sedan lärarkabaren! hoppas att den är bra..
Nämen nu ska jag nog dra mig till det sista mattepluggandet, i matildas mattebok, hehe. jaja, vi höres <3

le lavandou

image174

Hit ska alltså jag i sommar, det ligger i sydöstra Frankrike, vid kusten ganska när Saint Tropez. Men nu är det bestämt att även AVIVA ska med ! :) Malin valde tyvärr att hoppa av men då blir det istället vivzahn och kaozh tillsammans i denna lilla stad!
Några dagar senare blire festival (!) och senare kanske cykling med inez :D våra pappor is the shit. Och sen Dublin med babba å bibba. (pappa och britta)
oj jesus i pannkakan vad jag hoppas att det blir en toppensommar
Nämen nu ere DHW, do not miss. Ska victor typ mörda Gabriel? det blir spännande...

ps. imorgon ska jag inviga mina linser, shit, jag är lite nervös, jag kanske inte ens får de på plats. Ds

hihi

image175

Flyga i rymden?
tre av fem toastar, KANONKUL!
och det är ju inte ett minus att hon är så söt :)

Idag fick jag linser, fast imorgon ska vi ju bada så då kanske de blir irriterade. Men på onsdag tror jag minsann att de ska invigas.
 BESOS <3

olstorp

Nu är jag hemma från landet :) Det har vart en mysig helg med kakor å godys och pyssel och mys, precis som det ska vara på landet. Snart ska jag hem till pappa. Eller snart och snart.. jag har itne börjat packa än. Men det ska jag göra nu tror jag, ja, så får det bli. Hej!

gymnasieintagning

kom in på alla val. Känns skönt :) Fast Värmdö fattar jag inte riktigt. men det känns lugnt. Alla val kommer ju typ höja sin intagningsgräns men det funkar nog ändå. Tror att det är om drygt två veckor som de slutgiltiga valen ska vara inlämnade. Jag kan inte fatta att jag snart ska börja i en helt ny skola efter hela TIO år!

barnisjälen

på måndag ska jag typ få linser, skönt :) Är trött på denna huvudvärk.

embrace

idag har bachto fått tandställning!! Fast jag har inte sett det ännu men det är säkert superbt vackert! Hursomhaver, annars har dagen rullat på riktigt bra. Vi fick sluta tio minuter tidigare tjoho! oj va mycket utropstecken det blev, lite jobbigt känner jag... Men men, nu är det bestämt att jag ska vara med i två danser i kabarén, HJÄLP. Ush och fy men ändå ganska kul :) Hoppas att våran blir bättre än de förra niornas, det blir den nog ;). Nämen nu ska jag nog dra mig tillbaka. tjong!

image172

la luna

Idag har vart en ganska trevlans dag. Måndagar brukar suga apb*lle men inte idag. . Vet inte riktigt varför, kanske berodde det på att jag och Maja åkte till Myrornas i Skärholmen och fotograferade möbler till vårat hemkunskapsarbete? Det var i alla fall naaajs :D Sen att vi shoppade lite billiga saker var ju inte heller helt fel. Jag brukar inte kunna hitta något på secondhand, och det gjorde jag inte idag heller, det var Maja som hittade åt mig typ, haha. Men det är inte fel.
Åh, i sommar alltså, hoppas att det bli Peace and Love festivalen! Har typ vart på en koncert i mitt liv. (förutom janet jackson i Globen när jag var typ fem med Inez) :) Men jag tror att det vore fett sköj med bachto.

image168 image169 image170 image171

snödag

nä, det är inte snö på denna söndag men regn är det. Inte särksilt kul :/ Igår var jag alltså i staden med Aviva, köpte  lite smått. Idag har jag sovit och, ja, typ sovit .Ska snart iväg och träffa Julia och AViva vid Västertorp och gå på yoga. Kul:) orkar inte med hur snabbt helgerna går... Imorgon är det skola, Allt bara lunkar på som vanligt. Kan det inte hända någon spännande snart? iofs åker vi ju till Spanien ganska snart.. men något litet äventyr innan det skulle inte sitta fel! nä.. nu kom mamma hem. tjo

morrn morrn! som farfar brukar säga.

image167Egentligen skulle jag ha åkt till landet idag. Mamma och jag skulle sy stolsitsar och fika under filtar med kanelgifflar. Men så blev det inte. Vädret har förstört allt ännu en gång. Fy för kyla. Men men, blir nog en tripp till stora staden istället. Kanske kan man hitta något billigt ovh fint? Idag har jag också städat toaletten, så att alla vet det! :) haha. Nämen det är så skönt att åka till landet och bara vara. Fast lite läskigt är det när man ibland hör mössen krypa innanför väggarna, det är tur att jag gillar möss. :)



herreud va hon sjunger som en gud! Tror ni på mig om jag säger att hon är tio år ?

nej fy

nu blev det för sorgligt, Sushin med aviva var i alla fall gudomlig, som vanligt!
image164 image165 image166

bäst

Jag tror att det blir bäst så. På söndag kommer Williams nya matte och hämtar honom från Eksätravägen ända ner till Göteborg. Jag kommer sakna honom något otroligt. Men eftersom han inte kan bo här hemma hos mamma med allergiska Malin kommer han säkert få det bättre där borta med mycket kärlek varje vecka, och inte bara varannan. Dessutom känner pappa nya husses syster så vi kommer säkert kunna hålla kontakten. Min älskade William som fyller fyra i sommar. Allt känns ganska sorgligt just nu. Men det blir bäst så.
image160 image161 image162 image163

hej

Nu ska jag å äta sushi med Aviva, tjing!


glassigt

Efter skoldagen som avslutades med musik och låtskriveri, gick aviva, jag, Maja och Matilda till Konsum och köpte glass. Där satt vi i den (lite för kalla) solen, men det blev skönt och mys med Nora Sandra och Erika j
Åt den nya magnum, gott :)
image159

Magnum Mayan Mystic

                                 

                                    NYHET! Dekadent chokladglass
täckt med mjölkchoklad
och blandad med varma
toner av kanel, honung
och muskot smak. ( GB )


men kul har man i alla fall

image158

Vi kan väl i alla fall vara fula tillsammans <3

Idag har det vart okej, ara en väldigt lååång dag. Blev dessutom ledsen när jag upptäckte att Grey's var inställt eftersom det var skit-hockey istället.BAzz. Jag har typ sett fyra par som har pratat teckenspråk idag.. brukar aldrig se det annars. haha. jaja, träningen var jobbig, är fortfarande skakis i benen. oj, shit vi har gympa imorrn. Måste gå och borsta tänderna. Gonatt katt

nu..

..ska jag iväg och träna.
vi höres! <3

tårta vårta

Sitter här hemma i Enskede och fyfarao för att det snöar, IGEN! Nä nu får det vara nog snart alltså. Äsh, det är väl bara ett litet härligt i-landsproblem.. men fortfarande så är det ju ett problem. Idag.. vad har jag gjort idag.. Har haft hemkunskap, det var najs. Och så dansade vi coolaste dansen på gympan :)
Nu har vi gäster här hemma men jag orkar inte vara social. Egentligen vill jag ju gå och lägga mej, haha. Hur gör man då? Godnatt hejdå, eller? ja, jag får väl testa. De är trevliga i alla fall. Fast jag har aldrig träffat dem förr så det blir ju mest snack om gymnasiet och sånt där allmänt. Undrar alltid över vad folk som aldrig har träffat mig förut tycker om mig. Ja, det kan man undra över..
sussa sött käraste kamrater <3

god eftermiddag

gick hem efter min låånga eftermiddag med något som kändes som tusen lektioner, ush. Tunnelbanan var så fullproppad i slussen när jag skulle mot Hagsätra så jag inte ens kunde gå på.

I övrigt var väl dagen ganska najsig. Sovmorgon är alltid myspys!
image156
Passade på att sno en bild från en blogg, som egentligen kommer härifrån
Fin bild.. Nästa gång jag köper glasögon ska jag fan satsa på såna där stoora.

Nä, nu borde jag fortsätta med so:n, fy för plugg.


Om ditt hjärta nån gång brister

laga det med Karlssons klister


helgen i kort

Fredag
  • träning med Aviva och julia, Först afroaerobic med vivz sedan lite spinning
  • glass med Matilda, Aviva och julia

Lördag

  • Köpa födelsedagspresent åt Emilia med tidigare nämnda personer :)
  • Födelsedagsmiddag hos Emilia med en massa tjejer, roligt <3

Söndag

  • flytta till Enskede
  • pluggplugg och åter plugg
Orkar inte beskriva mer, är lite ute ur min tidigare bloggperiod efter att min dator pajade och dessutom gick det inte att logga in. Men sådan har min helg varit, faktiskt riktigt mysig. Hoppas bara att jag får sova aningen mer nästa helg. Snart börjar en ny vecka och jag känner mej inte riktigt redo ännu, några dagar (månader) till på helgen skulle inte sitta fel. Men snart är det sommarlov , ja det är sant. Halleluljah

image155  ritad av facebook, haha

på hjärnan



japp, denna låt har jag idag på hjärnan. Den är bra, en sån låt som man skulle kunna storgråta till..
Idag har jag städat lite hemma hos pappa, vi filmade William så att vi ska kunna skicka filmen till hans potentiella adoptivfamilj i Skåne. Fan, jag vet inte vad jag vill, men jag fattar ju att Moa och pappa inte kan ta han om honom när jag inte är där hela tiden. Vi får se hur det blir. Hoppas att "Skåne familjen" ser hur underbar han är, för det är han. Nä, nu ska jag dra mig tillbaka till pluggandet, jippie. So-uppsats here I come.
upptäckte just att de typ filmar en anka i slutet av videon, haha, orkar inte byta. ojdå, det är inte ens den riktiga videon, hehe. vafan :) hemmagjort gillar vi!





Älskade tuss<3

..

ojoj, det här kan man kalla dåligt med updating, dels eftersom mitt modem har vart paj,m nu ligger det på skroten (?) och pappa har köpt ett nyhtt, men också eftersom det inte har gått att logga in SAJK..
jaja, det ser skitkonstigt ut för min text på datorn är skitliten så jag har noll koll på min stavning efterosm jag knappt ser vad det står.
Idag var en helt okej dag.. dans är sköj. Sen imorgon blire ju mattedag, haha, det var inget aprilskämt alltså! :)
Jajuste, jag är helt  slut efetrsom det vart träning idag.
ska se om det finns några bilder här på min uråldriga dator som jag nu sitter vid..
nej, haha, ingenting.
So long.

PS.ikväll äre Grey´s, great!. DS

RSS 2.0